Soţul ei a murit înainte de nuntă! Tânăra s-a îmbrăcat în rochie de mireasă şi i-a jurat iubire veşnică la mormânt

Jessica îşi cumpărase rochia de mireasă pentru marele eveniment, însă viitorul ei soţ a murit chiar înainte de nuntă.

Author: M. P. marți 16 octombrie 2018 , 15:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Kendall era pompier în oraşul Montgomery din Indiana. El şi-a pierdut viaţa într-un mod tragic, în timpul unei misiuni. El împreună cu un coleg fuseseră trimişi la un caz. Şoferul a pierdut controlul maşinii şi a izbit alte trei autoturisme. În urma impactului Kendall a murit pe loc.

În ziua în care Jessica nşi Kendall ar fi trebuit să se căsătorească, tânăra a decis să comemoreze într-un mod emoţionant. Ea s-a îmbrăcat în rochie de mireasă şi a mers la mormântul celui care ar fi trebuit să-i devină soţ.

Citeste si: Radu îi dă speranțe deșarte Cristinei. Concurentul i-a dezvăluit că ar fi așteptat-o afară, dacă ar fi fost eliminat în gală. Ce spune Cristina despre decizia fostului ei iubit- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Jessica a vrut să aducă un omagiu eroului căzut la datorie. Aşa că a organizat o şedinţă foto emoţionantă în care apare, îmbrăcată în rochia de mireasă, la mormântul bărbatului, lângă echipamentul lui de pompier, familie şi lângă cizmele de care nu se putea despărţi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si