Soţul jandarmeriţei ucise pe trecerea de pietoni este împietrit de durere! A izbucnit în plâns la locul tragediei: "Vă rog să vă rugaţi pentru cea mică"

Durere fără margini în familia jandarmeriţei din Suceava ucisă pe trecerea de pietoni. Femeia era cu fiica sa de un an şi jumătate, care se află în comă.

Author: M. P. vineri 16 noiembrie 2018 , 11:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Soţul femeii a ajuns la locul tragediei şi printre lacrimi i-a rugat pe toţi să se roage pentru micuţa lui, care se zbate între viaţă şi moarte.

Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea sa de sănătate. Ei spun că dacă va supravieţui, copila va rămâne cu sechele pe viaţă.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Soţul femeii este împietrit de durere.

„Vă rog să vă rugaţi toţi pentru cea mică, să depăşească şi să rămână acest rod al iubirii noastre, să rămână ceva în urmă.

Să reprezinte măcar un balsam pentru sufletele care sunt acum împietrite de durere. Irina era copilul, iar copilul era Irina. Erau doi în unul, iar ea era o mamă extraordinară.”, a spus soţul femeii decedate.

Şoferul de 26 de ani care le-a accidentat a fost arestat pentru 30 de zile. Tânărul a recunoscut că circula cu viteză mare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si