Soţul Mădălinei Predoi, detalii despre Ionuţ Jaguarul. Mărturisirile au fost făcute pentru FanArena

Soţul Mădălinei Predoi a fost invitat în emisiunea FanArena şi a vorbit despre conflictul pe care concurenta de la Exatlon l-a avut cu Ionuţ.

Webeditor: M. P. vineri 30 noiembrie 2018 , 10:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
În ediţia Exatlon din 29 noiembrie 2018, Mădălina Predoi s-a certat cu Ionuţ Jaguarul. 
 
„Vezi că am văzut meciul tău, cum te-ai luptat. Toţi luptătorii ştiu cum te lupţi tu”, i-a spus Mădălina Predoi lui Ionuţ Jaguarul în timpul conflictului cu el.
Deşi făcea referire la meciul pe care antrenorul l-a avut după terminarea primul sezon din Exatlon, ea nu a dat mai multe detalii. Soţul ei a lămurit însă misterul.
 
„Ar fi putut să bată puţin în retragere, dar şi Ionuţ trebuie adus cu picioarele pe pământ”, a răspuns el atunci când a fost întrebat dacă este de părere că Mădălina a greşit în scandalul avut cu antrenorul Războinicilor. 
 
După terminarea emisiunii a început FanArena, unde a fost invitat soţul Mădălinei şi a făcut unele mărturisiri neaşteptate.
 
„Are câteva meciuri. Eu sunt de meserie sportiv şi am şi eu câteva meciuri şi i-am urmărit meciurile lui Ionuţ şi nu pot să...  Eu stau, analizez tipul de comportament în ring. Noi am stat şi ne-am uitat cu atenţie la ultimul meci şi am tot povestit. Am fost curios, mai ales după ce s-a întâmplat în primul sezon Exatlon şi a câştigat imagine. A venit meciul şi am zis „Ia să văd îl văd pe Ionuţ luptătorul Jaguarul Sugacevschi”. Şi m-am uitat la meci şi nu mi-am făcut o părere foarte bună despre el ca luptător”, a spus soţul Mădălinei Predoi, care practică şi el un sport de contact unde are la activ peste 200 de meciuri.  
 
„Noi nu judecăm oamenii în general. Ideea este că Mădălina a văzut primul sezon cap-coadă şi după ce am văzut finala nu mi-am făcut o părere foarte bună despre Ionuţ. El a plâns toată finala. Nu a fost o strategie bună”, a mai spus bărbatul. 
 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si