Specialistul FBI care sustine ca Madalina Manole nu s-a sinucis s-a intalnit cu Procurorul General al Romaniei! Americanul detine informatii care ar putea redeschide cazul

Pusa sub semnul intrebarii de presa din Romania, intalnirea dintre Pete Klismet (fost criminalist FBI), care a ajuns la concluzia ca Madalina Manole nu s-a sinucis si Procurorul General al Romaniei, a avut totusi loc.

C.L., marți 27 septembrie 2016 , 08:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pete Klismet s-a pozat cu steagul Romaniei
Pete Klismet s-a pozat cu steagul RomanieiPete Klismet, unul dintre cei mai apreciati criminalisti americani care a lucrat pentru FBI, s-a intalnit saptamana trecuta cu Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei. Cu cateva luni in urma, „profilerul” din SUA anunta ca va veni in Romania si va avea o discutie cu Procurorul General in care ii va prezenta concluziile sale legate de cazul Madalina Manole. Intalnirea a fost pusa sub semnul intrebarii de presa din Romania, in conditiile in care Parchetul General a transmis ca nu are stabilita o astfel de intalnire cu expertul american.
Pete Klismet (medalion stanga) a stat la masa cu Augustin Lazar (medalion dreapta)
Pete Klismet (medalion stanga) a stat la masa cu Augustin Lazar (medalion dreapta)

“Sunt 4 moduri in care poti muri: una este din cauze naturale, a doua accidental, a treia – sinucidere si a patra – crima. Eu le-am exclus pe primele trei si am fost de parere ca asta nu este o sinucidere, asa cum au sustinut ei. Asta este o crima! Am sa merg in Romania peste cateva saptamani sau o luna pentru a ma intalni cu Procurorul General al Romaniei, pentru ca acest caz este unul atat de evident. De asemenea, ma voi intalni cu jurnalisti, vom participa la show-uri de televiziune”, a declarat Pete Klismet la show-ul radiofonic „Karas on Crime”, in urma cu cateva saptamani.

Intalnirea dintre Pete Klismet si Augustin Lazar a avut loc in cadrul unui seminar pe teme de criminalistica, la care au luat parte experti din toata lumea, si care a avut loc la Alba. Klismet a fost invitat in calitate de speaker, alaturi de Mihaela Brooks (specialista romanca stabilita in Canada, care i-a prezentat lui Klismet cazul Madalina Manole), Pier Luigi Maria Dell’Osso, Procurorul General al Procuraturii din Brescia dar si alti criminalisti din Romania.

Specialistul FBI a explicat romanilor secretele meseriei de profiler
Specialistul FBI a explicat romanilor secretele meseriei de profiler

Nu se cunoaste pana in acest moment daca Klismet i-a inmanat lui Lazar toata documentatia care contine concluziile proprii in cazul Madalina Manole sau daca cei doi au avut vreo discutie despre acest subiect.

Seminarul a avut loc la Alba
Seminarul a avut loc la Alba


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si