Intr-o atmosfera de armonie istorica a fost aprinsa in Coreea de sud flacara Jocurilor Olimpice de iarna.
Spectacolul, insa, incepuse inca de la sosirea delegatiilor.

229 de majorete din Coreea de Nord, imbracate in paltoane de culoare rosie, au suprins inca de la primii pasi facuti pe aeroport.
La fel de numerosi si cel putin la fel de bine organizati precum majoretele au fost si agentii de paza din delegatia prezidentiala a Coreei de Nord.


Liderul de la Phenian o are ca trimis oficial in sud chiar pe sora sa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Este prima delegatie oficiala din Coreea de Nord, prezenta pe teritoriul Coreei de Sud, dupa razboiul corean din 1950-1953. Mai mult de atat, Coreea de Nord si Coreea de Sud au defilat impreuna la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna.

Un eveniment de o asemenea amploare nu poate fi lipsit de incidente, chiar si unele comice. O "avalansa" de oua s-a abatut asupra satului Olimpic de la Peyong-chang. 


Din cauza unei greseli de traducere, bucatarii echipei Norvegiei s-au trezit cu un camion plin cu 15 mii de oua, in loc de..... 1.500 cate credeau ca au comandat.
Prezenti la jocurile olimpice de iarna sunt si ai nostri.

45 este pozitia ocupata de Romania in clasamentul all-time pe medalii. In total, 28 de sportivi romani vor concura la 8 discipline cum ar fi proba: bob, schi alpin, schi fond sau sanie.


Le uram si noi succes la Jocurile Olimpice de iarna!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si