Se închid sau nu spitalele private? Anunțul făcut de Raed Arafat

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a făcut publice mai multe precizări în ceea ce priveşte interdicţia de internări a pacienţilor pe perioada stării de urgenţă. Astfel, reprezentanţii DSU au precizat că niciun spital nu va fi închis.

Author: A.M.S. miercuri 08 aprilie 2020 , 14:38

spitale private raed arafat
spitale private raed arafat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  "Având în vedere numeroasele solicitări ale pacienţilor şi cadrelor medicale referitoare la aplicarea art. 1 din Ordinul Comandantului Acţiunii, Secretar de Stat, Şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nr. 74553/07.04.2020, facem următoarele precizări:

  Interdicţiile prevăzute art. 1 nu sunt aplicabile în mod absolut şi automat ci pe baza analizei medicului curant de specialitate, care să justifice:

  - necesitatea internării pacienţilor, pentru

  asistenţa spitalicească acordată în spitalele publice şi private sau

  - necesitatea realizării consultaţiilor sau a tratamentelor în ambulatoriu, în unităţile publice sau private care acordă asistenţă medicală ambulatorie."

  De asemenea, DSU precizează că restricţiile nu se referă la femeile însărcinate, persoanelor care necesită tratament oncologic, care au nevoie de controale periodice. Asistenţa medicală va fi acordată indiferent dacă spitalul este public sau privat, completează reprezentanţii DSU.

  Citeste si: Primele declarații ale mamei fetei al cărei corp neînsuflețit a fost găsit în lada unei canapele. Ce le-a spus femeia anchetatorilor- kanald.ro

  Citeste si: "Din păcate" Medicii au făcut anunțul înfiorător despre Dana Roba, după ce bruneta a fost operată pe creier! Care sunt șansele de recuperare, în aceste momente- wowbiz.ro

  spitale private raed arafat
  spitale private raed arafat

  Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, despre pandemia de coronavirus: "Mai avem încă un drum lung de parcurs”

  Citeste si: Iohannis: România nu este încă în faza de relaxare a măsurilor de izolare. Eu voi sta acasă de Paşte şi vă îndemn să faceţi la fel

  Citeste si: O asistentă medicală care luptă în prima linie împotriva coronavirusului și-a scris testamentul la doar 21 de ani: „I-am spus iubitului unde este”


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si