Spitalizarea Ilenei Ciuculete a costat o avere! Doar o noapte in rezerva e 500 de lei

Ileana Ciuculete a fost internata intr-un spital privat din Capitala, acolo unde marti seara a si murit.

Author: C.L. Webeditor: Mihai Dragan miercuri 15 martie 2017 , 16:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O boala cu o evolutie galopanta a rapus-o pe artista in doar cateva saptamani. “Pe 21 februarie a debutat o ciroza din hepatita C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic.

Dupa aceea a debutat asta, a facut analize si s-a dat totul peste cap (…) Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic”, a marturisit Cornel Gales, intr-o convorbire telefonica cu Madalin Ionescu, la scurt timp dupa moartea Ilenei Ciuculete.

Sotul cantaretei de muzica populara a precizat ca trei saptamani a fost in spital, pe perfuzii si medicii au incercat sa o salveze, insa ficatul ei era distrus.

Ileana Ciuculete a fost internata si a murit intr-un spital privat, acolo unde intregul tratament, dar si spitalizarea a costat bani grei. Numai tarifele pentru o noapte de cazare intr-o rezerva pleaca de la 500 de lei, dar in functie de categoria camerei se poate ajunge la 760 de lei, asta inseamna ca pentru o saptamana se plateste undeva la minimum 3000 de lei. In plus, pentru fiecare procedura se plateste, iar conform tarifelor publicate pe site-ul spitalului, cea mai ieftina ecografie (a unui organ- ficatul) este 100 de lei, o injectie costa minimum 25 de lei, iar montarea unui cateter venos -65 de lei.
In aceste conditii, procedurile, tratamentul si cazarea au putut sa coste de la cateva mii de euro, pana la ateva zeci de mii de euro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si