Lui Campbell i s-a acordat primul ajutor la locul unde s-a prăbuşit, iar apoi sportivul a fost transportat la spital. Jamaicanul a rămas internat 17 zile.

“Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat. Medicii mi-au spus că inima mea s-a oprit şi că pur şi simplu am murit. A fost un moment înfricoşător pentru mine”, a spus pentru BBC Kemoy Campbell, care a fost supus unei operaţii de implant de defibrilator cardiac.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Citeste si: Nicu Maharu a murit cu o mare durere în suflet! A plecat la ceruri neîmplinit! Ce îi măcina sufletul!

“Când m-am trezit era luni dimineaţă (la două zile după cursă) şi eram în spital. Nu ştiam unde sunt şi cum am ajuns acolo. A fost înfricoşător faptul că pierdusem aproape două zile şu nu îmi aminteam ce a fost”, a adăugat el.

Kemoy Campbell a menţionat că medicii nu au reuşit să pună un diagnostic, după săptămâni de teste, însă el este hotărât să revină în competiţii.

“Eu cred că voi reveni. Medicii spun că ar trebui să îmi iau o perioadă de repaus, iar apoi să mi se facă unele teste, iar apoi poate să încep treptat să mă pregătesc. Dacă nu voi reuşi, va fi finalul carierei mele”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si