Sportivii nord coreeni care nu au castigat medalii la Jocurile Olimpice vor avea viata grea. Li se va taia din ratia de mancare si vor locui in case mai sarace
Ratii de mancare reduse si locuinte mai sarace. Asta ii asteapta pe sportivii nord coreeni care nu s-au intors acasa cu nicio medalie de la Rio.
Sportivii care l-au dezamagit pe Kim Jong Un vor fi mutati in locuinte mai saracacioase, vor avea ratiile de mancare reduse si, in cel mai rau caz, vor fi trimisi sa munceasca in mine de carbuni.
In schimb, medaliatii vor fi rasfatati cu apartamente noi, masini si alte cadouri.
In 2010, fotbalistii nord-coreeni din Nationala au fost pedepsiti, dupa infrangerea cu 7-0 in fata Portugaliei la Campionatul Mondial, fiind trimisi la reeducare sau sa munceasca in mina. Abia dupa  un an sau chiar doi li s-a permis sa revina.
La plecarea la Rio, presedintele nord-coreean le-a "trasat sarcina" sportivilor sa castige cel putin 5 medalii de aur si 12 din argint si bronz. Delegatia s-a intors acasa cu doar 7 medalii, dintre care numai doua de aur.

Sportivii care l-au dezamagit pe Kim Jong Un vor fi mutati in locuinte mai saracacioase, vor avea ratiile de mancare reduse si, in cel mai rau caz, vor fi trimisi sa munceasca in mine de carbuni.

In schimb, medaliatii vor fi rasfatati cu apartamente noi, masini si alte cadouri.In 2010, fotbalistii nord-coreeni din Nationala au fost pedepsiti, dupa infrangerea cu 7-0 in fata Portugaliei la Campionatul Mondial, fiind trimisi la reeducare sau sa munceasca in mina.

Abia dupa  un an sau chiar doi li s-a permis sa revina.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La plecarea la Rio, presedintele nord-coreean le-a "trasat sarcina" sportivilor sa castige cel putin 5 medalii de aur si 12 din argint si bronz.

Delegatia s-a intors acasa cu doar 7 medalii, dintre care numai doua de aur.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si