Sportivul preferat al lui Klaus Iohannis se face de ras in turneele de tenis! Victor Cornea este pe locul 1485 in lume si nu a castigat decat un meci in cariera!

Rezultatele dezvaluie ca sportivul preferat al lui Klaus Iohannis se face de ras. La 24 de ani, tensimenul Victor Cornea a atins locul cel mai slab din cariera.

Matei Vaihan, sâmbătă 16 iunie 2018 , 10:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Clasamentul publicat de ATP (Asociata Tenismenilor Profesionisti) arata ca sportivul preferat al lui Klaus Iohannis se face de ras. Tenismenul Victor Cornea (24 de ani) a devenit celebru in 2014, cand a aparut intr-o fotogarfie alaturi de Klaus Iohannis, pe un teren de tenis, imediat dupa ce acesta a castigat alegerile prezidentiale.

Sportivul preferat al lui Klaus Iohannis se face de ras. Victor Cornea e partenerul de tenis al presedintelui

Cornea a dezvaluit ca joaca tenis cu Iohannis atunci cand acesta vine la Sibiu. „Azi am avut privilegiul sa fac primul antrenament intr-o Romanie altfel, chiar cu noul presedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple si motivationale cuvinte: “Victor, ai vazut ca se poate!”, a postat Victor Cornea dupa ce Iohannis a castigat alegerile.

Sportivul preferat al lui Klaus Iohannis se face de ras. Victor Cornea se descurca mai bine la "dublu"

Ierarhiile din tenis arata ca sportivul preferat al lui Klaus Iohannis se face de ras. In acest moment, in clasamentul ATP la simplu, Cornea se afla pe locul 1485, cel mai slab din cariera. Cel mai bun loc a fost 955, in 2015. Palmaresul sau la simplu nu cuprinde decat o victorie, bifata tot in 2015. Cornea e mai bun la „dublu”, acolo unde ocupa pozitia 492 si unde are sapte victorii in circuit.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si