Linda Joyce Jones, în vârstă de 59 de ani, din Anglesey, în nordul Țării Galilor, a pierdut-o pe pisicuța Rosa din cauza complicațiilor unei operații.

După dispariția sfâșietoare, femeia a intrat într-o perioadă de despresie adâncă și și-a făcut planuri pentru a-și pune capăt vieții, potrivit Daily Mail.

Citește și: VIDEO. Cum a reușit un urs negru uriaș să fure o lasagna din frigider

Ea a vrut să meargă într-un loc din natură în care se simțea bine de fiecare dată și avea de gând să facă acolo un lucru necugetat care să-i aducă sfârșitul.

Dar și-a dat seama că cealaltă pisică a ei, Gracie, a urmat-o și până în locul retras. Mieunatul pisicuței i-a dat puteri să meargă mai departe.

Povestea unei iubitoare de pisici și căței

Linda, fostă asistentă medicală, conduce acum un cabinet veterinar mobil. Ea susține că mieunatul lui Gracie „a scăpat-o” de sinucidere.

În clipa în care a auzit-o pe Gracie mieunând și și-a dat seama că are foarte multe lucruri pentru care să trăiască.

După ce a depășit perioada dificilă din viața ei în 2019, Linda este acum hotărâtă să ajute alți proprietari de animale de companie cu serviciul ei mobil pentru salvarea de vieți.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Galeza de aproape 60 de ani care a luptat dintotdeauna pentru drepturile animalelor și a militat pentru eliberarea animelelor de la circ s-a simțit vinovată că și-a ucis din „greșeală” propria pisicuță.

Linda Joyce-Jones a crezut că pisica ei Rosa avea virusul imunodeficienței feline (FIV) și, în urma unei operații nereușite, a luat decizia dureroasă de a o eutanasia.

Dar mai târziu femeia și-a dat seama că e posibil ca Rosa să nu fi avut boala incurabilă.

Linda s-a simțit atât de cuprinsă de vinovăție încât chiar s-a gândit să-și ia viața.

Pisicuța Rosa

Cabinetul veterinar mobil poartă numele pisicii pierdute, Rosa

Britanica a povestit că nu își iartă nici acum faptul că nu a plătit analize complete pentru pisicuța pierdută.

„Rosa ar fi trebuit să facă două teste înainte de a fi diagnosticată- un simplu test de sânge intern și altul în care probele de sânge sunt trimise la un laborator extern pentru screening. Al doilea test, care i-ar fi confirmat diagnosticul, nu a fost niciodată comandat. Am simțit că nu am reușit să o protejez pe Rosa, că am trădat-o – e ca și cum aș fi omorât-o eu cu mâna mea”, spune ea.

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Roman, pusă la zid de internauți după ce a postat o fotografie: ”Se vede clar ca e jeg"- radioimpuls.ro

Soarta tragică a Rosei a făcut-o pe Linda să înființeze Serviciul veterinar mobil și i-a dat chiar numele pisicuței Rosa.

linda rosa pisica

Britanica regretă că a euthanasiat-o pe Rosa fără o confirmare a diagnosticului.

Femeia și-a ipotecat casa pentru a obține 35.000 de lire sterline și pentru a porni afacerea.

Ea a spus: „Mergem la casele oamenilor, ca să nu își pună pe drumuri animalele de companie".


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si