La perchezitiile facute in casele lor, politistii au confiscat peste 200.000 de lei, aproape un kilogram de aur, dar si trei autoturisme, asta in conditiile in care cele 38 de persoane erau considerate sarace in sat si primeau lunar intre 150 si 500 de lei ca ajutor social de la Primaria din Berevoiesti.

Oamenii practicau activitati ilegale inca din 2008 si, din primele informatii, se pare ca nimeni din sat nu stia de aceste lucruri.



Primarul comunei, Florin Proca, a recunoscut ca oamenii primeau ajutor social, dar au spus ca se incadrau in prevederile legale de a-l incasa. "De cand s-a infiintat ajutorul social, persoanele care se incadreaza in prevederile legale ne obliga sa le dam banii", a marturisit acesta.

Va reamintim ca in comuna Berevoiesti au fost arestate 38 de persoane la care s-au gasit persoane in "sclavie". Acesti oameni erau infometati, batuti si obligati sa intreprinda munci casnice, totul in folosul celor care ii exploatau.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si