Stare de alerta in comunele Gura Foii si Crandurile din Dambovita! Gospodariile satenilor au fost atacate de ursul care ii terorizeaza de mai bine de o saptamana

Stare de alerta in comunele Gura Foii si Crandurile din Dambovita, dupa ce ursul, care a fost zarit in ultima saptamana in zona, a atacat cainii din gospodariile localnicilor.

Webeditor: A.C. Author: A.L. luni 23 octombrie 2017 , 16:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ieri, ursul a ucis si mancat un caine, iar noaptea trecuta ursul a atacat tot intr-o curte, un caine care era legat in lant. Stapanul animalului era si el in gospodarie si a sarit cu furca si a reusit sa puna ursul pe fuga.

Politia si Jandarmeria sunt pe urmele salbaticiunii, insa eforturile lor sunt zadarnicite de lipsa unor specialisti care sa  gestioneze in mod real problema. Autoritatile incearca sa-l puna pe fuga pe urs cu ajutorul unor caini, insa animalul este foarte speriat si haituit si in orice moment se poate intampla o nenorocire. in loc sa aduca o cusca speciala din judetul Brasov, sa-l momeasaca cu hrana ca sa-l poata reloca, vanatorii se plimba de aproape o saptamana de colo pana colo  si nu sunt in stare sa aplice procedurile  care se impun.in tot acest timp populatia este disperata de frica.

Ursul a vizitat zilele trecute si Ocolul Silvic Valea Mare, iar personalul a s-a baricadat in birouri. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si