Ludovic Orban: „Vom prelungi starea de alertă”

Premierul Ludovic Orban a anunțat luni că, cel mai probabil, va fi prelungită starea de alertă pe teritoriul României cu încă 30 de zile.

Alex Dumitrescu, luni 10 august 2020 , 12:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Decizia va fi luată în zilele următoare și va fi pentru a treia oară când starea de alertă este prelungită în România.

„Orice decizie va ține cont de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi cel mai probabil vom prelungi starea de alertă”, a anunțat premierul.

Nu vor urma noi restricții

Premierul a mai spus că Executivul nu are în vedere noi măsuri de restricții, adăugând că ultimele măsuri luate, limitarea programului și purtarea măștilor, nu a afectat activitatea economică.

„Nu mai analizăm nicio restricție și nu ne dorim impunerea niciunei alte restricții. Ultimele măsuri luate, limitarea programului și purtarea măștilor, nu afectează desfășurarea activităților economice”, a precizat Ludovic orban.

El a mai spus că sunt mai multe solicitări pentru relaxarea unor măsuri, dar acestea sunt încă în analiză.

„Mai sunt solicitări cu privire la desfășurarea unor activități. Vom ține cont de toate datele și în funcție de evaluări vom luat toate deciziile politice”, a mai spus premierul.

Pe 15 mai România a intrat în starea de alertă, după terminarea a două luni de stare de urgență.

Starea de alertă a fost prelungită pentru prima dată pe 16 iunie, iar pe 16 iulie Guvernul a decis încă o rundă de prelungiri.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Un nou concurent intră în competiție!... Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Un nou concurent intră în competiție! Despre ce fotbalist celebru este vorba?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si