Starea de sanatate a actritei Olga Tudorache s-a agravat! A fost mutata la Terapie Intensiva si este monitorizata non stop!
Actual

Starea de sanatate a actritei Olga Tudorache s-a agravat! A fost mutata la Terapie Intensiva si este monitorizata non stop!

V.P.
12 oct 2017

Actrita Olga Tudorache a fost spitalizata, luni, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, pentru evaluarea starii de sanatate. Azi, medicii au anuntat ca actrita a fost mutata la Terapie Intensiva.

”Doamna Olga Tudorache a fost internata in Spitalul Universitar de Urgenta Elias in data de 09 octombrie 2017, pentru evaluarea starii de sanatate, deteriorata progresiv in ultima perioada. Evaluarea initiala s-a facut cu supravegherea permanenta a parametrilor vitali. in cursul diminetii zilei de 12 octombire, starea generala s-a agravat in concordanta cu evolutia imprevizibila a bolii. Din aceste motive, doamna Olga Tudorache a fost internata incepând din aceasta dimineata in sectia de terapie intensiva a Spitalului Universitar de Urgenta Elias, pentru supraveghere continua si continuarea tratamentului adecvat”, au anuntat reprezentantii spitalului, intr-un comunicat de presa, relateaza liberatea.ro.

Olga Tudorache s-a nascut pe 11 octombrie 1929, in comuna Oituz din judetul Bacau. in anul 1951, a absolvit Institutul de Teatru si a intrat in echipa Teatrului Tineretului din Bucuresti, unde a jucat pâna in anul 1966, când institutia teatrala a fuzionat cu Teatrul Nottara. De atunci, actrita a jucat la Teatrul Mic, pâna in anul 1978, la Teatrul Foarte Mic si la Teatrul National din Bucuresti.

Citeste si: Un batranel care a intrat intr-o banca a fost dat afara imediat. Angajatii bancii au sunat la politie, dar ofiterul a facut un gest impresionant, cand si-a dat seama ce se intampla

Citeste si: Reactia unui francez cand a vazut miile de pelerini care asteapta sa se inchine la moastele Sf. Parascheva

Citeste si: Povestea romanului care a fost condamnat pe nedrept la inchisoare! A devenit tata dupa gratii, iar acum cere un milion de euro despagubire

Olga Tudorache, supranumita "doamna teatrului românesc”, este cunoscut[ pentru roluri precum Vitoria Lipan din ”Baltagul”, dupa Mihail Sadoveanu, Beatrice din ”Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, de Paul Zindel, si mama lui Mihai Viteazul in filmul din 1970.

viewscnt
TAGURI: olga tudorache

Urmareste-ne pe Facebook