Starea pacienţilor transferaţi la alte spitale : Şase pacienţi sunt la ATI, doi fiind în stare gravă

Şase pacienţi cu COVID-19 transferaţi la spitale din Bucureşti în urma incendiului produs în urmă cu o săptămână la Institutul Matei Balş sunt la ATI, doi fiind în stare gravă, conform datelor transmise de Ministerul Sănătăţii. Un pacient urmează să fie externat în cursul zilei de vineri.

Catalina Popa, vineri 05 februarie 2021 , 14:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Starea de sănătate a pacienţilor afectaţi de incendiul care a avut loc la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti din 29 ianuarie 2021 şi care au fost transferaţi în alte unităţi sanitare:

 

Citeste si: Totul despre prima reacție adversă după administrarea vaccinului împotriva Sars-cov-2. Medicul Virgil Musta a făcut lumină

Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf Ioan” din Bucureşti: 7 pacienţi în stare stabilă

Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti: 2 pacienţi. 1 pacient intubat (ATI), 1 pacient în stare stabilă. (1 pacient urmează să fie externat astăzi, 5 februarie 2021).

Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti:1 pacientă secţie pneumologie, stare stabilă.

Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş”din Bucureşti: 6 pacienţi. 2 pacienţi în stare gravă (ATI), 4 pacienţi în stare stabilă.

Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti: 2 pacienţi, 1 stare stabilă, 1 pacient în ATI.

Spitalul Militar Central din Bucureşti: 2 pacienţi în secţia ATI, în stare stabile, staţionară, intubaţi/ventilaţi.

Spitalul „Witting” din Bucureşti: 2 pacienţi, în stare stabilă.

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti: 3 pacienti, stare stabilă.Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti: 2 pacienţi în stare stabilă.

Spitalul Monza din Bucureşti: 3 pacienţi în stare stabilă.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Mărțișoarele și florile, interzise  în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul... Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul Educatiei!
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
infoactual.ro
Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si