Țara din apropierea României care a revenit la starea de urgență. Numărul cazurilor a crescut alarmant

Autoritățile au hotărât întoarcerea la starea de urgență în țara care pe 2 iunie anunța sfârșitul epidemiei de coronavirus pe teritoriul său.

Author: Alex Dumitrescu miercuri 22 iulie 2020 , 17:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Starea de urgență a fost reintrodusă în Muntenegru după valul de noi îmbolnăviri din ultimele zile.

Măsuri de restricție pentru întoarcerea la starea de urgență

Începând de miercuri, 22 iulie, autoritățile din Muntenegru au instituit mai multe măsuri menite să limiteze răspândirea virusului.

Printre acestea se numără purtarea obligatorie a măștii de protecție în spațiile închise și în unele spații deschise, cu excepția plajelor și parcurilor naturale.

Totodată, reuniunile în spații deschise vor fi limitate la 40 de persoane, iar cele în spații închise la 20, dacă există posibilitatea de distanțare de cel puțin doi metri între participanți.

Pe 2 iunie a fost anunțat sfârșitul epidemiei  pe teritoriul Muntenegrului, ca urmare a celor 28 de zile consecutive în care nu a fost înregistrat niciun nou caz de coronavirus. Țara nu a înregistrat niciun nou caz în următoarele două săptămâni de la această dată, dar de pe 14 iunie numărul cazurilor a crescut rapid.

Dacă la sfârsitul epidemiei au fost raportate 324 de cazuri, numărul acestora a crescut rapid la 1.920, fiind înregistrați 26 de morți în țara cu aproximativ 600.000 de mii de locuitori.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si