Euro 2024 începe azi pentru echipa României. Partida România – Ucraina se dispută luni, 17 iunie, începând cu ora 16:00.

Citește și: Un supercomputer a prezis rezultatul României în primul meci de la Euro 2024, împotriva Ucrainei

Centrul orașului Munchen a fost luat cu asalt de suporterii români în ziua meciului.

Sunt așteptați aproximativ 40.000 de români în această seară pe Munich Football Arena. Cu toată susținerea din tribune, va fi un meci extrem de greu pentru naționala României.

Ucrainenii au luat peste picior naționala României. Jurnaliștii de la Kiev au scris că reprezentativa noastră e ”foarte slabă, formată din jucători de Serie B și mercenari din Orientul Mijlociu”, iar oamenii de fotbal ”latră unii alții și creează haos”.

Potrivit presei din Ucraina, jucătorii români fie evoluează în campionatul intern prea mult timp, fie caută salarii mari în Asia și nu sunt mental pregătiți pentru Europa.

Euro 2024. Cine arbitrează meciul România- Ucraina

Arbitru: Glenn Nyberg (Suedia). Asistenți: Mahbod Beigi, Andreas Soderqvist (Suedia). Al patrulea oficial: Espen Eskas (Norvegia). Arbitru VAR: Rob Dieperink (Țările de Jos).

Asistenți VAR: Pol van Boekel (Țările de Jos), Jerome Brisard (Franța).

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Fostul portar al Naționalei, Bogdan Lobonț le-a transmis un mesaj tricolorilor înaintea debutului la EURO 2024:

Tricolorii s-au antrenat duminică seara pe Munich Arena, unde luni vor debuta la EURO 2024, începând cu ora 16.00.

Pe Munich Football Arena, care pentru acest turneu are o capacitate de 66.000 de locuri, s-a disputat și meciul de deschidere de la EURO 2024, Germania – Scoția, 5-1.

România, a doua șansă în meciul cu Ucraina

Un supercomputer de ultima generație face predicții pe marginea meciurilor de la Euro 2024. Cele mai mari șanse de a câștiga Euro 2024 revin Angliei, în timp ce România are șanse de doar 18% să ajungă în sferturile de finală.

Potrivit firmei americane de IT care a dezvoltat Opta Supercomputer, Ucraina este favorita meciului de luni de la Euro 2024 cu România, câștigând 42,6% din simulările pre-meci realizate de soft-ul de analiză.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Rata de victorie a României la un Campionat European de până acum (o singură victorie în 16 meciuri) este de doar 6%, cea mai mică dintre toate echipele care au participat la mai mult de un turneu, conform The Analyst.

România se poate califica și de pe locul 3 în grupa E

România își începe aventura la Campionatul European din Germania luni, 17 iunie, împotriva naționalei Ucrainei.

Celelalte două adversare din grupa E în care tricolorii au ajuns în urma tragerii la sorți sunt Belgia și Slovacia.

În mod surprinzător, dacă România termină pe locul 3 în grupă are totuși șanse bune să se califice în optimi!

Se califică automat în optimile competiției primele două echipe din fiecare grupă, dar și cele mai bine plasate 4 echipe de pe locul 3 din grupe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si