Statia de metrou Pipera, inchisa de sambata pana luni, pentru modernizarea sistemului de control acces

Metrorex aminteste ca, in perioada 15 - 17 iulie, se va inchide statia de metrou Pipera pentru modernizarea sistemului de control acces. Statia va fi inchisa timp de trei zile, din care doar o zi lucratoare.

V.P., marți 11 iulie 2017 , 11:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In aceasta perioada trenurile de metrou vor circula cu calatori doar pana la/de la statia Aurel Vlaicu.

Metrorex mai aminteste ca a informat autoritatile locale si RATB cu privire la desfasurarea proiectului de modernizare, precum si a modificarilor aparute in graficul de executie, si a solicitat sprijin pentru preluarea calatorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafata, pentru perioadele in care se vor desfasura lucrari in statiile cu o singura intrare.

La sfarsitul lunii iunie, Metrorex a decis reducerea de la sapte la trei zile a perioadei de realizare a lucrarilor de modernizare la statiile cu o singura intrare.

Astfel, in statia Pipera, lucrarile vor avea loc in perioada 15 - 17 iulie, in Aurel Vlaicu 29 iulie – 1 august, in Constantin Brancoveanu 22 - 25 iulie, in Tineretului si Aparatorii Patriei 2 – 5 septembrie, in Dimitrie Leonida si Costin Georgian 9 – 12 septembrie, in Pantelimon si Berceni 16 – 19 septembrie.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si