Statistica dezarmanta! Peste 270.000 de tineri cu varsta intre 20 si 24 de ani nici nu lucreaza, nici nu invata! "Noi i-am angaja, dar ei stiu doar sa ceara ajutor social!"

O statistica publicata ieri de catre Eurostat, biroul de statistica al Uniunii Europene, arata ca numarul tinerilor care au varsta cuprinsa intre 20 si 24 de ani care nici nu muncesc si nici nu studiaza este ingrijorator.

C.I.P., sâmbătă 13 august 2016 , 16:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Numarul lor a ajuns la 270.000, un procent de 24,1% din totalul tinerilor cu varste cuprinse intre 20 si 24 de ani. "Nu este vorba ca nu ii angajeaza nimeni, pentru ca daca si-ar dori, acesti tineri ar putea sa isi gaseasca un loc de munca. Ei sunt cei care dupa ce termina o forma de invatamant se inscriu in sistemul de ajutoare sociale pentru a putea sa faca rost de bani de buzunar. Eventual, ei sunt cei care pleaca o luna sau doua la munca in afara, dar asta tot pentru a putea avea o continuitate in ceea ce priveste ajutorul social", a comentat Paul Ptrascu, HR director Eastern Europe, aceasta situatie dificila.

Citeste AICI totul despre aceasta situatie delicata din intreaga lume si vezi unde sunt cei mai multi tineri care nu muncesc

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si