Statul dă bani românilor care au conturi în bănci. Ce trebuie să faci

Românii care au credite la bănci pentru locuințe pot beneficia de o sumă de bani de la stat care să îi ajute să investească în calitatea proprietăților pe care le dețin, scrie Evz.

Author: E. V. miercuri 06 martie 2019 , 14:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Orice client al "unei bănci de economisire şi creditare în domeniul locativ beneficiază de o primă de stat pentru depunerile anuale efectuate în baza unui contract de economisire-creditare încheiat cu banca respectivă”, scrie în OUG 99/2006 a Guvernului.

Statul dă bani românilor care au conturi în bănci

Pentru a primi bani de la stat, adică 25% din suma economisită în anul respectiv de către client, dar nu mai mult de echivalentul în lei a 250 de euro, clientul băncii pentru locuinţe trebuie să fi încheiat cu acesta un contract de economisire-creditare pe o durată de cel puţin cinci ani. De asemenea, clientul nu trebuie să umble la suma acumulată şi să ceară restituirea totală sau parţială a acesteia, scrie avocatnet.ro.

Citeste si: Bilanțul morților în urma cutremurelor din Turcia crește! O mamă și cei doi copii din Republica Moldova au decedat, iar alți 27 de moldoveni sunt dispăruți în continuare- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Toţi cei care solicită primă de la stat au obligaţia de a demonstra că această sumă de bani este folosită în scop locativ, mai exact, pentru a rezolva diverse aspecte legate de locuinţe.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si