Steagul Romaniei a fost arborat la spitalul unde a nascut Elena Udrea! Fostul ministru a platit 5.000 de dolari clinicii din Costa Rica!

Directorul clinicii private din Costa Rica a spus ca steagul Romaniei a fost arborat la spitalul unde a nascut Elena Udrea, aceasta fiind o traditie a institutiei.

Author: Matei Vaihan Webeditor: C.I.P. vineri 21 septembrie 2018 , 20:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit obiceiului institutiei sanitare din Costa Rica, steagul Romaniei a fost arborat la spitalul unde a nascut Elena Udrea. Fostul ministru a dat viata unei fetite, joi, la spitalul Cima din San Jose, iar pe perioada internarii, in fata spitalului, a fost pus drapelul Romaniei. 

“Este o tradiţie a spitalului. E modul nostru de a-i saluta pe pacienţii străini. Cam 30 la sută dintre pacienţii care se tratează anual la noi sunt străini. Cei mai mulţi sunt americani şi canadieni, dar vin pacienţi şi din Europa sau Africa", a dezvaluit directorul spitalului pentru Gazeta sporturilor.

Steagul Romaniei a fost arborat la spitalul unde a nascut Elena Udrea:" Taxa spitalului este de 1.500 de dolari"

“Potrivit directorului Ayon, o pacientă care naşte la Cima plăteşte în jur de 5.000

de dolari. Taxa spitalului este de 1.500 de dolari, iar restul merge către doctorul independent care este contractat de spital. Un "suite", un apartament din maternitatea aflată la etajul 2, are un salon spaţios pentru o pacientă şi nou-născutul ei, dar şi un living luminos cu trei fotolii şi o canapea pentru vizitatori, în care poţi intra pe o uşă separate”, a mai dezvaluit gsp.ro.

Steagul Romaniei a fost arborat la spitalul unde a nascut Elena Udrea. Eva Maria a venit pe lume prematur

Timp de cateva zile, steagul Romaniei a fost arborat la spitalul unde a nascut Elena Udrea. Eva Maria, fiica lui Udrea si a lui Adrian Alexandrov, a venit pe lume prematur, cam cu o luna inainte de termen.  “Are greutate si lungime peste cele de prematur. Aproape trei kilograme si aproape 50 de centimetri. Doar ca s-a grabit si nu a stat sa fie Scorpion”,  a marturisit Elena Udrea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si