Steaua a fost amendata, dupa ce le-a interzis fanilor dinamovisti sa intre cu veste la derbi

Clubul FC Steaua a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei, după ce le-a interzis fanilor dinamovişti să intre cu veste pentru coregrafia de la derbi, a stabilit, miercuri, Comisia de Disciplină a FRF, informează LPF.

A.S., miercuri 14 septembrie 2016 , 16:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Fanii dinamovişti au fost obligaţi de forţele de ordine să renunţe la vestele pregătite pentru coregrafia de la derbiul cu Steaua, înainte de a intra pe Arena Naţională.
Câteva zeci de dinamovişti au reuşit să intre pe stadion cu vestele, înainte ca forţele de ordine să interzică acest lucru.
Conducerea clubuui Steaua a interzis coregrafia oaspeţilor, după ce dinamoviştii au reuşit să-i păcălească pe suporterii rivali să afişeze mesajul "Doar Dinamo Bucureşti", la meciul cu Manchester City, din Liga Campionilor.
Partida Steaua - Dinamo, scor 1-1, din etapa a V-a a Ligii I, s-a disputat la 20 august.

Fanii dinamovişti au fost obligaţi de forţele de ordine să renunţe la vestele pregătite pentru coregrafia de la derbiul cu Steaua din 20 august, înainte de a intra pe Arena Naţională. Câteva zeci de dinamovişti au reuşit să intre pe stadion cu vestele, înainte ca forţele de ordine să interzică acest lucru.

Conducerea clubului Steaua a interzis coregrafia oaspeţilor, după ce dinamoviştii au reuşit să-i păcălească pe suporterii rivali să afişeze mesajul "Doar Dinamo Bucureşti", la meciul cu Manchester City, din Liga Campionilor.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si