Stefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, lamuriri cu privire la incidentul cu fiul lui Liviu Dragnea: "Sunt socat de detaliile prezentate"

Fiul actorului Ion Caramitru a transmis un comunicat in care explica ce s-a intamplat exact intre el si fiul lui Liviu Dragnea.

M. P., luni 24 septembrie 2018 , 21:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Facem urmatoarele precizari referitor la informatiile inexacte furnizate in presa care mentioneaza o agresiune cu familia domnului Valentin Dragnea, precizam urmatoarele:

Locuiesc pe aceiasi strada cu Familia Dragnea in Cotroceni, insa nu ne cunoastem.

Intr-adevar, in urma cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor in trafic pe strada unde locuiesc (masina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada in care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea si sotia acestuia, condusi de un sofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezenta noastra si intentia de a avansa moment dupa care pasagerii au coborat din masina.
in acel timp a avut loc o altercatie verbala cu doamna Dragnea moment in care dl. Dragnea a plecat in graba si a intrat in curtea imobilului. Sotia acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsita de eleganta, iar noi am reprosat asocierea cu PSD si agresivitatea generala fata de cetateni.

Mi-a fost greu sa nu reactionez la un atac verbal, in special dupa experienta avuta in noaptea de 10 August impreuna cu cei apropiati in Piata Victoriei. Dupa cateva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni si nu am comunicat acest incident la terti, si nu a mai avut loc nici o discutie cu familia Dragnea.

Pana in acest moment nu am fost informati oficial din partea organelor competente privind existenta unei plangeri cu privire la aceasta altercatie verbala, si sunt foarte surprins de informatiile care se vehiculeaza in presa mai ales ca  nu am fost contactati pentru a ne exprima un punct de vedere.

Sunt socat de detaliile prezentate de anumite trusturi de presa, care mentioneaza „agresiuni” din partea mea si alte fapte care sunt foarte departe de realitate.

Nu inteleg cum acest incident minor a ajuns sa fie un subiect de presa, nu imi doresc sa il alimentez inutil si nici nu inteleg argumentele unui asemenea demers jurnalistic.

Daca intr-adevar exista o plangere penala cu privire la acest incident minor, vom raspunde oricaror solicitari din partea autoritatilor si vom furniza orice informatie necesara pentru stabilirea adevarului.", a transmis Stefan Caramitru.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si