Stii secretul ca sa faci cartofi noi aurii si crocanti pe dinafara? Uite cum trebuie sa ii gatesti

Vedeta sezonului, cartofii noi sunt atat de gustosi incat cu greu le poti rezista! Sunt atat de buni si simplu de preparat, incat puteti inlocui lejer o cina complicata cu o portie din acesti cartofi.

Author: A.L. luni 19 iunie 2017 , 15:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mod de preparare:

1 kg cartofi noi micuti
5-6 linguri ulei masline
sare, piper, boia, rozmarin
100 gr smantana
2 catei usturoi
cateva fire marar

Mod de preparare:

Spalati bine cartofii cu un burete abraziv.
Ii asezam in tava ceramica si ii stropim cu ulei.


Condimentam cu sare, piper, boia dulce si rozmarin.
Dam la cuptor pana se rumenesc.
Cat stau cartofii la cuptor pregatim sosul. Punem intr-un bol smantana, usturoiul pisat si mararul. adaugam sare si piper dupa gust si amestecam.
Turnam sosul peste cartofii fierbinti, ori, daca vreti sa ramana crocanti, serviti sosul alaturi. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si