Stilul chiar conteaza! Uite cum arata cea mai frumoasa carte din Romania si cui i se adreseaza!

Stilul conteaza! O spun designerii vestimentari si, mai nou, cei de carţi, care fac tot ce pot sa-si atraga cititorii. Iata, cum arata cea mai frumoasa carte din Romania si cui i se adreseaza.

Stirile Kanal D, joi 09 noiembrie 2017 , 17:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vorbim  la propriu de cele mai frumoase carti din Romania si avem si  castigatoare. marele premiu este cartea "SFATURI PENTRU FETITE". Cartea  este scrisa de  Mark Twain si  contine mesaje  pe intelesul celor mici despre conduita in familie si societate.

Este suficient sa o deschizi pentru a-ti da seama ca ai de-a face cu o carte...spectacol! Si totul incepe de la  coperta

"Este un afis, un poster. coperta acestei carti este un afis, ca o harta mare pe care o putem punem in cui", spun cei care au facut-o.

Un design  care ii atrage pe cei mici si ii determina sa citeasca

"Sunt culori speciale. Hartia este una foarte buna, scumpa, asta explica si pretul relativ ridicat al cartii. Designul porneste de la felul in care asezi toate elementele in pagina, de la layout, de la compozitie si pana la conceptia literei.", spune designerul cartii, profesorul Dinu Dumbravician.

Cea mai frumoasa carte din Romania precum si celelalte volume  care au intrat in competitie se gasesc la Muzeul Hartilor si Cartilor Vechi  din Bucuresti dar si in librarii.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si