O știre falsă a împânzit mediul online, informația propagată de un site fiind aceea că băiatul lui Liviu Dragnea a provocat un grav accident rutier. Știrea are titlul" Fiul lui Dragnea, în stare de ebrietate, a provocat un grav accident, o familie a nimerit la spital. Dragnea vrea să-l scape de închisoare”. În textul plin de greșeli de redactare apar mai multe amănunte despre ”tragedie”. 

Citeste si: Atac la banii lui Liviu Dragnea! Veste proastă primită de fostul șef PSD în spatele gratiilor

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Liviu Dragnea a primit o veste extraordinară în pușcărie. Este vorba despre iubita lui, Irina

”Grav accident în apropiere de Orașul Predeal din Județul Brașov. Fiul lui Liviu Dragnea și anume Valentin Dragnea.  Accidentul a avut loc astăzi la orele 12:50, Valentin Dragnea se afla la volanul unui Volvo xc90 care este înregistrat pe numele soției sale Gina Alexandra Tătulescu, acesta se afla singur în mașină. Eșind la depășire pe un sector de drum unde aceasta este interzisă a lovit puternic o mașină de modelul Dacia Logan

În dacie se afla o familie, la volan un bărbat în vîrstă de 37 ani care la moment se află în stare gravă la spital iar pe banca din spate soția sa de 34 ani care de asemenea a suferit numeroase comoții. Potrivit expertizei medico-legale acesta se afla în stare de ebrietate la volanul automobilului și se deplasa cu viteza excesivă în jur de 120-150 km/h”, susține site-ul respectiv, propagând o informație evident falsă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si