Mihai avea doar 26 de ani, însă a decis să-și încheie socotelile cu viața. El a fost găsit spânzurat în casa în care locuia singur, în comuna Dudești.

El era absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București și lucra ca inginer agronom.

Fratele fotbalistului Tiberiu Andrei Subțirică a lăsat și un bilet de adio, în care își cere iertare de la familie. Anchetatorii ajunși la fața locului nu au găsit urme de agresiune pe corpul acestuia.

Mesajul cutremurător transmis de fotbalistul Tiberiu Andrei Subțirică

”Dumnezeu sa te ierte! Frățiorul meu drag, tot ce mi-ai cerut a fost sa Te iubesc necondiționat iar tu mi-ai oferit totul. Te iubesc! Păcat ca acum ai plecat, dar stiu ca oriunde ai fi, îmi vei da puterea sa zâmbesc gândindu-ma la tine. Îmi va fi dor…”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Ultimă oră! Incident grav la metrou, în stația Apărătorii Patriei. O persoană, lovită de tren. Bărbatul a scăpat cu viață

Pe 19 februarie, Mihai a postat pe pagina sa de socializare un mesaj din care reiese că ascundea o suferință.

”Îmi e dor de anii în care va aveam aproape, prieteni adevărați. Prietenii necondiționate în care atunci când oricare dintre noi avea nevoie de Mihai Vlad Subțiricăajutor săream toți.

O prietenie în care nu aveam voie ca unul din noi sa rămână jos, ne săltam unii pe alții cum știam și ne motivam. Vă mulțumesc pentru prietenia sinceră pe care mi-ați arătat-o”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si