Duminică, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 5.1 puncte de rating și 12,1% cota de piață, pe targetul Național, și 3.9 puncte de rating și 10,2% cota de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Kanal D, lider de audiență cu reality show-ul “Casa iubirii”, pe targetul Comercial

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Grupajul informativ Kanal D de la ora 18:00 a fost urmărit de o medie de 889.000 de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 18:15, peste un milion (1.023.000) de români erau cu ochii pe Știrile Kanal D.

Citește și: Duminică de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Poștărița pe ATV

Grupajele informative ale Kanal D le prezintă telespectatorilor Kanal D informația relevantă și cele mai importante subiecte de pe agenda publică. O echipă dedicată de reporteri acoperă cele mai de impact evenimente din diferite zone ale ţării, aducând celor din faţa micilor ecrane, cu profesionalism, ştirile care contează cu adevărat. Nu pierdeți Știrile Kanal D, de luni până vineri, de la 9:00, 12:00 și 19:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12:00 și 18:00. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si