Stirile Kanal D de la ora 12:00 Dezastru intr-o parcare din Sibiu dupa ce patru tiruri incarcate cu marfa au luat foc.

Initial, se pare ca, flacarile au cuprins trei autocamioane, apoi s-au extins la remorca celui de-al patrulea. La fata locului au ajuns in scurt timp mai multe echipaje de pompieri. Interventia a durat aproximativ o ora. ##VIDEO40257##

joi 29 decembrie 2016 , 12:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dezastru intr-o parcare din Sura Mare, Sibiu dupa ce patru tiruri incarcate cu marfa au luat foc.
Initial, se pare ca, flacarile au cuprins trei autocamioane, apoi s-au extins la remorca celui de-al patrulea. La fata locului au ajuns in scurt timp mai multe  echipaje de pompieri. Interventia a durat aproximativ o ora.
Deocamdata nu se stie cu exactitate de la ce a pornit incendiul, insa, in cauza, s-a deschis o ancheta.
Nimeni nu a fost ranit.
Incendiul a izbucnit intr-o parcare din Sura Mare.
Se pare ca initial flacarile au cuprins trei tiruri, apoi s-au extins la remorca celui de-al patrulea. La fata locului au ajuns in scurt timp mai multe  echipaje de pompieri care au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma.
Fortele de interventie au reusit sa limiteze  proportiile dezastrului.
Interventia a durat aproximativ o ora. Se pare ca in momentul in care a izbuncit incendiul, tirurile erau parcate. Fortele de interventie incearca sa stabileasc acum ce anume a provocat intreg dezatrsul. Din feiricire nu au fost inregistrate victime.

Deocamdata nu se stie cu exactitate de la ce a pornit incendiul, insa, in cauza, s-a deschis o ancheta. Nimeni nu a fost ranit. Incendiul a izbucnit intr-o parcare din Sura Mare.


Se pare ca initial flacarile au cuprins trei tiruri, apoi s-au extins la remorca celui de-al patrulea. La fata locului au ajuns in scurt timp mai multe  echipaje de pompieri care au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma. Fortele de interventie au reusit sa limiteze  proportiile dezastrului.


Interventia a durat aproximativ o ora.
Se pare ca in momentul in care a izbuncit incendiul, tirurile erau parcate. Fortele de interventie incearca sa stabileasc acum ce anume a provocat intreg dezatrsul. Din feiricire nu au fost inregistrate victime.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre... Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre Irisha, Elena Marin, Bogdan Urucu si Sorin Puscasu?
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si