Stirile Kanal D de la ora 12:00 Dezastru intr-o parcare din Sibiu dupa ce patru tiruri incarcate cu marfa au luat foc.

Initial, se pare ca, flacarile au cuprins trei autocamioane, apoi s-au extins la remorca celui de-al patrulea. La fata locului au ajuns in scurt timp mai multe echipaje de pompieri. Interventia a durat aproximativ o ora. ##VIDEO40257##

joi 29 decembrie 2016 , 12:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dezastru intr-o parcare din Sura Mare, Sibiu dupa ce patru tiruri incarcate cu marfa au luat foc.
Initial, se pare ca, flacarile au cuprins trei autocamioane, apoi s-au extins la remorca celui de-al patrulea. La fata locului au ajuns in scurt timp mai multe  echipaje de pompieri.
Interventia a durat aproximativ o ora.
Deocamdata nu se stie cu exactitate de la ce a pornit incendiul, insa, in cauza, s-a deschis o ancheta. Nimeni nu a fost ranit.
Incendiul a izbucnit intr-o parcare din Sura Mare.
Se pare ca initial flacarile au cuprins trei tiruri, apoi s-au extins la remorca celui de-al patrulea. La fata locului au ajuns in scurt timp mai multe  echipaje de pompieri care au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma.
Fortele de interventie au reusit sa limiteze  proportiile dezastrului.
Interventia a durat aproximativ o ora. Se pare ca in momentul in care a izbuncit incendiul, tirurile erau parcate.
Fortele de interventie incearca sa stabileasc acum ce anume a provocat intreg dezatrsul. Din feiricire nu au fost inregistrate victime.

Deocamdata nu se stie cu exactitate de la ce a pornit incendiul, insa, in cauza, s-a deschis o ancheta. Nimeni nu a fost ranit. 

Incendiul a izbucnit intr-o parcare din Sura Mare.


Se pare ca initial flacarile au cuprins trei tiruri, apoi s-au extins la remorca celui de-al patrulea. La fata locului au ajuns in scurt timp mai multe  echipaje de pompieri care au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma. Fortele de interventie au reusit sa limiteze  proportiile dezastrului.

Citeste si: „Eliminați-mă”. Lorena a ajuns la capătul răbdărilor! Concurenta este deranjată de glumele nesărate pe care Laurențiu le face cu alte fete din casă. Laurențiu pune piciorul în prag și o acuză că joacă teatru- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro


Interventia a durat aproximativ o ora. Se pare ca in momentul in care a izbuncit incendiul, tirurile erau parcate. Fortele de interventie incearca sa stabileasc acum ce anume a provocat intreg dezatrsul. Din feiricire nu au fost inregistrate victime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si