Un batran de 73 de ani din Tanacu a avut parte de un sfarsit tragic in aceasta dimineata. Un incendiu puternic i-a mistuit locuinta iar vecinii nu au reusit sa faca nimic pentru a-l scoate din flacari. Se pare ca focul ar fi pornit de la o soba supraincarcata.
Satenii au vazut flacarile cand era deja mult prea tarziu.
Focul cuprinsese intreaga casa iar oamenilor le-a fost imposibil sa mai intre in locuinta, sa mai incerce sa-l scape pe batran.
S-au mobilizat cum au putut, insa n-a mai fost chip sa il salveze.
"Acolo unde arde, acolo asa e patul lui, unde dormea, in locul ala!
Batranul locuia singur si se gospodarea cum putea. Era vaduv iar cativa vecini ii treceau din cand in cand pragul pentru a-l ajuta la treburile casei. Azi-noapte, omul a vrut, probabil, sa se asigure ca nu o sa-i fie frig peste noapte, asa ca a bagat mai multe lemne in soba. Mult prea multe, insa! Suprasolicitata, soba a cedat iar jarul cazut a ars mocnit pana cand s-a transformat in vapaie.
"Am iesit afara si am vazut flacara! am trezit baiatul si am venit la vale! ardea!"
Vecinii au alertat pompierii cat de repede au putut, insa nici macar echipajele de interventie nu au reusit sa-l mai salveze pe batran, caci focul mistuise deja o
buna parte din casa. Abia dupa cateva ore, corpul batranului a fost gasit printre ramasitele arse.
"Ca tot esti in cenusa, adu-i o lumanarea, ca l-am gasit aici, e mort, sa-i aprindem o lumanare!"
"Un om cuminte, un om deosebit, cu bun simt!", spun consatenii despre el.
Momentan, nimeni nu stie de la ce a pornit incendiul.
Satenii spun ca se poate sa fi fost vorba despre soba incalzita prea tare

Satenii au vazut flacarile cand era deja mult prea tarziu. Focul cuprinsese intreaga casa iar oamenilor le-a fost imposibil sa mai intre in locuinta, sa mai incerce sa-l scape pe batran.

S-au mobilizat cum au putut, insa n-a mai fost chip sa il salveze.

"Acolo unde arde, acolo asa e patul lui, unde dormea, in locul ala!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.roBatranul locuia singur si se gospodarea cum putea. Era vaduv iar cativa vecini ii treceau din cand in cand pragul pentru a-l ajuta la treburile casei.

Azi-noapte, omul a vrut, probabil, sa se asigure ca nu o sa-i fie frig peste noapte, asa ca a bagat mai multe lemne in soba. Mult prea multe, insa! Suprasolicitata, soba a cedat iar jarul cazut a ars mocnit pana cand s-a transformat in vapaie. 

"Am iesit afara si am vazut flacara! am trezit baiatul si am venit la vale! ardea!"Vecinii au alertat pompierii cat de repede au putut, insa nici macar echipajele de interventie nu au reusit sa-l mai salveze pe batran, caci focul mistuise deja o buna parte din casa. Abia dupa cateva ore, corpul batranului a fost gasit printre ramasitele arse. 
"Ca tot esti in cenusa, adu-i o lumanarea, ca l-am gasit aici, e mort, sa-i aprindem o lumanare!"

Citeste si: Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe Marcel Toader și cum avea acesta să o ajute în carieră? “Mi-a scris, am luat contact cu el și a spus că mă poate ajuta.”- kfetele.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro"Un om cuminte, un om deosebit, cu bun simt!", spun consatenii despre el.
Momentan, nimeni nu stie de la ce a pornit incendiul. Satenii spun ca se poate sa fi fost vorba despre soba incalzita prea tare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si