Știrile Kanal D, din Prime Time, pe primul loc în topul preferințelor publicului: Peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit principalul grupaj informativ al zilei de duminică

Știrile Kanal D de duminică, difuzate la ora 18:00, au fost prima alegere a telespectatorilor, atât din întreaga țară, cât și în rândul populației de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Author: Andreea Bolocan luni 25 ianuarie 2021 , 12:13

rating stirile kanal d christian sabbagh lideri
Știrile Kanal D au fost duminică seară în topul preferințelor
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Principalul grupaj informativ Kanal D de duminică a plasat stația pe primul loc în preferințele publicului, pe două targeturi. 

Aproape un milion de spectatori au urmărit Știrile Kanal D

Știrile serii, prezentare de Christian Sabbagh, au fost urmărite, în intervalul de difuzare 18:00 – 19:00, de o medie de aproape un milion (988.000) de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut. 

Christian Sabbagh, prezentator Știrile Kanal D

Minutul de aur pentru Kanal D a fost la 18:34

Ieri, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a înregistrat 5,6% rating și 13,1% cota de piață, pe targetul Național, și 4,2% rating și 10,7% cota de piață, pe targetul All Urban.

Minutul de aur, atins la 18:34, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, 1.264.000 de telespectatori din întreaga țară. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si