Ştirile Kanal D ora 18:45! Reporterii Kanal D au salvat un preot dintr-un accident rutier! Omul s-a răsturnat cu maşina, dar a fost ajutat imediat de reporterii noştri! Detalii în jurnal

Reporterii Ştirilor Kanal D sunt în fiecare zi la datorie pentru a vă prezenta cele mai tari evenimente din România, iar acum s-au transformat şi în salvatori.

Stirile Kanal D, vineri 30 noiembrie 2018 , 15:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O echipă de reporteri de la Constaţa a reuşit să salveze viaţa unui preot care a fost implicat într-un accident rutier. Imediat după slujba de Sfântul Andrei, slujbă oficiată la Peştera Sfântului Andrei din judeţul Constanţa, unul dintre preoţii care a oficiat s-a suit în maşină şi a plecat spre casă.

Norocul lui a fost că în urma sa se afla şi maşina reporterilor noştri care au văzut accidentul şi au sărit imediat în ajutor.

L-au scos pe preot din maşina şi au acţionat promt pentru a-l ajuta pe acesta să îşi recupereze şi autoturismul avariat.

Imagini de excepţie şi detalii despre acest subiect vezi diseară la jurnalul de la ora 18:45! Nu rata cel mai bun jurnal al zilei, în fiecare zi, de la 18:45, numai la Kanal D. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si