Strigat de disperare pentru Eva, un ingeras blond in varsta de 4 ani, a carei viata depinde de ajutorul nostru. Micuta a fost diagnosticata cu o boala grava

Eva este o fetita in varsta de 4 ani care a fost diagnosticata cu nefroblastom avansat la ambii rinichi. O interventie la o clinica din Turcia ii poate salva viata Evei. Familia are nevoie urgenta de suma de 25.000 de euro.

A.S., miercuri 31 mai 2017 , 12:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Ea este Eva. prietena Sofiei mele. Are 4 ani.. va scriu in lacrimi .. inca nu imi vine sa cred!!! S-a internat joi la Grigore Alexandrescu cu febra rezistenta si tuse. Azi a fost diagnosticata cu nefroblastom (malign) de grad V (avansat) la ambii rinichi. Deocamdata starea ei este buna, iar sansele de supravieţuire sunt mari, pentru ca nu exista Inca metastaze, dar tumorile sunt destul de mari si trebuie intervenit rapid. Ar avea nevoie de 25.000 de euro pentru a fi operata Intr-o clinica din Turcia.
Garantez personal pentru veridicitatea povestii. Am dosarul ei medical, pentru cine Il solicita. si il pot arata oricui doreste! Am in lista 5ooo de prieteni niciodata nu v am cerut ajutorul!!!! Acum o fac!! Acest ingeras de fetita are dreptul la viata!!! Are nevoie de ajutorul nostru!!! Va rog sa ajutati !!! viata acestui copil costa 25.ooo de euro! Va las nr de cont al bunici sau al meu pentru cine poate ajuta la salvarea acestui ingeras !!
RO48INGB0000999904798928 ING BANK
Ursu Laura Camelia
Contul de paypal este: [email protected]
Daca lucraţi Intr-o companie care are un buget pentru donaţii, va rog sa le semnalaţi povestea Evei",
 este mesajul disperat postat de Printesa Urbana pe blogul sau. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si