Strigatul disperat dupa ajutor al unei tinere rapite de ISIS si transformata in sclava sexuala: "Ajutati-ma!" Cateva luni mai tarziu, fata a murit, dupa ce a fost supusa unor chinuri ingrozitoare

O inregistrare socanta arata o tanara care cere ajutor disperata, dupa ce a fost capturata de catre luptatorii Statului Islamic, in Siria.

A.C., vineri 26 august 2016 , 11:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Numele meu este Kayla Muller si am nevoie de ajutor”, spune tanara in inregistrare. Videoclipul de 10 secunde se termina chiar inainte ca ea sa spuna unde se afla. Inregistrarea a fost facuta in august 2013 de catre militantii ISIS din Siria, pe care au trimis-o parintilor ei, insa a fost data publicitatii abia acum, relateaza Daily Mail.

Intr-un interviu, mama tineri a vorbit despre momentul in care si-a vazut fiica ostatica. „Am vazut cat de slaba este. Ochii ei erau limpezi. Mi s-a rupt sufletul, insa totodata i-am vazut puterea”, a povestit femeia.

Tanara din Arizona a fost rapita impreuna cu iubitul ei de ISIS dintr-un vehicul al Medicilor Fara Frontiere, din apropierea unui spital din Alep, in 4 august 2013, unde lucrau la reteaua de internet a institutiei. Jihadistii au cerut milioane de dolari pentru eliberarea ei.

Negocierile n-au inceput insa pana in luna mai, 2014, iar la cateva zile mai tarziu, parintii au fost informati ca tanara este sanatoasa. Atunci le-a spus ca rapitorii o vor elibera pentru 5 milioane de euro. Ultimele cuvinte ale tinerei au fost „La revedere”.

Parintii si-au pus sperantele in grupurile non-guvernamentale pentru care tanara lucra in Siria, insa ea nu s-a mai intors niciodata acasa. Muller a stat in captivitate 18 luni, timp in care a fost sclava sexuala in Siria. Viata i s-a sfarsit in luna februarie a anului trecut, intr-un atac aerian.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si