Studentă de 21 de ani, batjocorită şi omorâtă, sub ochii surorii ei. În momentul atacului acestea vorbeau pe FaceTime

O studentă a fost ucisă într-un mod brutal, în Melboutne, în timp ce vorbea pe Facetime cu sora sa. Aceasta a privit îngrozită cum sora ei a fost ucisă.

Author: A.N.C joi 17 ianuarie 2019 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

La puțin timp după miezul nopții, fata a fost violată și ucisă.

Trupul tinerei de 21 de ani a fost găsit de către trecători a doua zi dimineaţă, lângă campusul Bundoora al Universității La Trobe din nord-estul Melbourne.

Citeste si: Imagini copleșitoare de la înmormântarea lui Marius, tânărul omorât la Mediaș! Sute de oameni au plâns la căpătâiul său

Studenta venea de la un club de comedie din North Melbourne în acea noapte și a prins tramvaiul 86 de la o stație Bourke Street. Se crede că eleva a coborât din tramvai în apropiere de locul unde se afla trupul ei, a spus poliția.

Sora tinerei a auzit scena crimei

În momentul în care a fost atacată, tânăra vorbea printr-un apel video cu sora sa.

Acesta fiind cea care a alertat poliția.

Atacul a fost unul "complet brutal", asa cum l-au numit chiar polițiștii.

"A auzit cum a căzut telefonul la pământ și a auzit niște voci și asta a fost. Din respect pentru familie, nu intrăm în detalii despre natura asaltului.", a declarat detectivul inspector Stamper.

"Aceasta este o crimă teribilă provocată unui membru nevinovat al comunității noastre. Prezumția noastră este că acesta a fost un atac aleator și oportunist", a spus el.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si