Studentă de 21 de ani, violată şi apoi omorâtă cu pietre. Şi-a implorat agresorii să o lase în viaţă, dar totul a fost în zadar

O studentă în vârstă de 21 de ani a avut parte de o moarte groaznică. Femeia a fost violată şi apoi ucisă cu bestialitate de către patru bărbaţi. Ea i-a implorat să o lase în viaţă şi le-a spus că acceptă să întreţină relaţii intime cu ei.

Author: C.I.P. joi 25 octombrie 2018 , 14:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Brutele nu au ţinut cont de lacrimile ei şi au violat-o, pe rând, până la epuizare. Apoi au luat un pietroi şi i-au zdrobit capul cu el. Ca să fie siguri că victima a murit, unul dintre ei i-a înfipt un cuţit în gât.

Incidentul s-a petrecut în Cape Town, Africa de Sud.

Hannah Cornelius a fost răpită din maşină, în timp ce se afla la semafor, alături de un prieten. Cei patru i-au atacat, pe el l-au băgat în portbagaj, iar pe ea au supus-o la chinuri inimaginabile.

Acum a început procesul celor patru, iar oamenii aşteaptă ca ei să primească pedepse mari, având în vedere că tatăl fetei ucise este judecător, notează cei de la mirror.co.uk.

Acuzaţii Vernon Witbooi, 33 ani, Geraldo Parsons, 27 ani, Nashville Julius, 29 ani, şi Eben Van Nieberk, 28 ani sunt judecaţi pentru crimă, răpire, tâlhărie şi viol.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si