Mobilier mancat de timp, iar din linoleumul au  mai ramas doar niste urme. Peste tot miroase a igrasie! De pe aceste banci, dintre peretii crapati ai salilor de curs, ar trebui sa iasa cei mai buni economisti ai tarii.

Bianca este anul 1. Nu a avut cand sa invete in toate salile de curs, dar si-a facut deja o parere.  "Nu mi se pare normal cum arata camerele, dar nu vreau sa comentez negativ!", spune ea.

Este de inteles. Se tem ca reactiile mai marilor Universitatii s-ar putea sa nu fie tocmai constructive.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nici macar nu au curajul sa se intrebe unde se duc toti banii din taxe. Nu  putini sunt cei care prefera sa nu intre in grupurile sanitare, din care a mai ramas doar numele.

Mai marii Facultatii spun ca au cerut fonduri pentru reabilitarea cladirii la inceputul anului.   "ASE este constienta ca aceasta cladire trebuie reabilitata si face toate demersurile in acest sens. […] cladirea va intra in consolidare, reabilitare si modernizare incepand cu anul urmator.

La finalul lucrarilor, va fi una dintre cele mai moderne cladiri de invatamant din tara.", este raspunsul celor care se ocupa de destinele Academiei de Studii Economice din Bucuresti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si