Ahmed Sami El Bourkadi este principalul suspect al dublei crime de la Iași. Tragedia a avut loc în luna decembrie a anului trecut. După mai multe detalii scoase la iveală de către anchetatori, marocanul și-a dat foc. Tânărul s-a auto incendiat în celula în care era încarcerat, iar acum se află în stare gravă.

Ce au aflat anchetatorii despre Ahmed Sami El Bourkadi

Tânărul este cel care ar fi săvârșit teribilele crime de la Moara de Vânt. Acum studentul s-a auto incendiat în arest. Ahmed Sami El Bourkadi a decis să-și dea foc în celula în care se afla, iar potrivit unor surse ale Administrației Naționale a Penitenciarelor, tânărul a suferit arsuri destul de grave.

Citește si: Părinții marocanului, suspect în teribila crimă de la Moara de Vânt, au oferit primele declarații: „E nevinovat. Nu el le-a comis”

Sami a avut nevoie de îngrijiri medicale serioase. El a fost găsit, ieri, în flăcări. În prezent, celula în care a avut loc incidentul a fost sigilată pentru ca oamenii legii să facă cercetări la fața locului.

A fost declanșată o anchetată pentru a se stabili cum a fost posibil ca deținutul, suspectat pentru uciderea a unui tânăr tot de origine marocană și a iubitei lui de origine română, a reușit în condiții de maximă siguranță să se poată auto incendia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește si: De ce au recurs la sinuciderea colectivă membrii unei familii din Elveția?! Ei erau adepții teoriilor conspirației

Studentul a fost acuzat de omor și de furt în formă calificată, dar și de acces ilegal la un sistem informatic. La cinci luni de la săvârșirea crimelor de la Iași, principalul suspect al uciderii celor doi tineri a fost trimis în judecată.

Până în momentul de față, tânărul marocan susține că nu el se face însă vinovat de moartea studenților de la medicină care au fost omorâți cu sânge rece, după care incendiați în vila în care locuiau în chirie dintr-un cartier rezidențial din Iași.

Marocanul a mărturisit că a mers la vila cuplului înainte ca tinerii să fie găsiți morți. Tot el a declarat că nu a comis acele crime și nu știe ce s-a întâmplat cu românca și studentul marocan care au pierit în propria lor locuință.

Citește si: Răsturnare de situație în cazul studenților uciși la Iași. Tatăl Vanesei a fost arestat

Citeste si: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”- kfetele.ro

Citeste si: Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan- radioimpuls.ro

„Am discutat cu Sami și ne-a spus că este nevinovat, nu a avut nimic de-a face cu situația aceasta. Inițial, noi am aflat despre situație de pe Internet. Vreau să subliniez faptul că Sami nu ne-a creat niciodată necazuri, probleme.

El s-a născut în Canada, a studiat acolo, nu a făcut probleme nici la școală, nici acasă, în familie”, spuneau părinții lui.

Citește si: UPDATE Primele declarații ale avocatei lui Ahmed Sami El Bourkadi, după ce s-a spus că marocanul și-a dat foc în penitenciar: "Nu a fost implicat în nimic”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si