Numărul total de cazuri depistate în ţară este de peste 2,7 milioane. 

Nivelul noilor cazuri înregistrate în Statele Unite este mai ridicat ca oricând de la apariţia SARS.CoV-2 iar internările cresc în mai multe focare precum Houston (Texas) şi Phoenix (Arizona).

649 de persoane au murit de Covid-19 pe teritoriul american în ultimele 24 de ore, 128.677 de la debutul crizei sanitare mondiale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat și-a alergat soția cu trei cuțite apoi i-a ucis iubitul tunisian

În Texas, aproape 8.000 de noi cazuri au fost raportate de miercuri, forţându-l pe guvernatorul republican al Texasului Greg Abbott, un aliat al preşedintelui Donald Trump, să impună purtarea măştii obligatoriu în locurile publice din statul american, în ajunul festivităţilor de 4 iulie. 

Acestea sunt în mod tradiţional marcate de reuniuni în familie sau de mari adunări pentru a asista la focurile de artificii. Autorităţile se tem atunci de răspândirea virusului, pe care admit că nu o controlează total.

Citeste si: Orban, la finalul discursului rostit la Ambasada SUA: „Mă bucur că s-au terminat boicoturile”

Pentru a sărbători independenţa Statelor unite, preşedintele Donald Trump va asista vineri, împreună cu soţia sa melania Trump, la focurile de artificii de pe Muntele Rushmore, loc turistic din Dakota de Sud, unde capetele foştilor preşedinţi americani au fost sculptate în granit. 

              


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si