Subiecte COMPER 2022 Matematică: Rezolvări corecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I - VIII

Subiecte COMPER 2022 Matematică: Rezolvări corecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I - VIII. Aici poți vedea subiectele și rezolvările corecte la Matematică pentru concursul COMPER 2022, etapa 1.

Author: Alina Raducu Friday 21 January 2022 , 08:05

Subiecte COMPER 2022 Matematică: Rezolvări corecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I - VIII

Subiecte COMPER 2022 Matematică: Rezolvări corecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I - VIII

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Subiectele la matematocă din cadrul concursului COMPER 2022 pentru toate etapele concursului vor fi alcătuite de către mentorii implicaţi în desfăşurarea concursului şi avizate de Comisia Ştiinţifică a concursului COMPER, compusă din cadre didactice cu experienţă recunoscută.

Subiecte COMPER 2022 Matematică. Barem subiecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I- VIII 

Subiectele vor fi postate pentru descărcare în seara dinaintea concursului, acestea pot fi vizualizate şi descărcate numai de către mentor.

Subiectele de concurs propriu-zise (câte unul pentru fiecare disciplină de concurs) vor fi postate pentru descărcare pe site-ul www.concursurilecomper.ro în seara dinaintea concursului, la ora 20.00, şi ele pot fi vizualizate şi descărcate numai de către mentor.

Mentorul are obligaţia să facă unoscut subiectul de concurs la ora fixată pentru concurs. Subiectele vor deveni publice prin afişare pe site,însă numai după susţinerea etapei de concurs.

Proba constă în completarea online a unor subiecte, de tip grilă. Totodată,

ele sunt disponibile pe pagina oficială a concursului.

Elevii care se înscriu în prima parte Comper, vor fi înscrişi automat şi în cea de-a doua etapă.

Mai multe modele de subiecte din anii anteriori, dar și rezolvările corecte la Matematică Comper 2022 se pot găsi pe site -ul  concursurilecomper.ro.

Subiecte COMPER 2022 Matematică: Rezolvări corecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I - VIII

Subiecte COMPER 2022 Matematică: Rezolvări corecte pentru clasa pregătitoare şi clasele I - VIII

Citeste si: COMPER 2022: Calendarul examenelor la Română şi Matematică

Anul acesta, etapa a I a concursului COMPER 2022 va avea loc pe data de 21 ianuarie la Română, iar pe 28 ianuarie la Matematică.

Etapa a II- a a concursului COMPER 2022 va avea loc pe data de 18 martie- la Română (Comunicare) și la Matematică pe data de 25 martie.

Pentru etapa naţională Comper 2022, înscrierea în concurs se face în mod automat de către Organizator şi va fi comunicată participanţilor odată cu afişarea rezultatelor de la Etapa II. Astfel, în data de 16 mai se va susține examenul la Română, iar pe 23 mai la Matematică.

La această etapă naţională concurează primii 500 de elevi ierarhizaţi în funcţie de punctajele cumulate obţinute la paşii anteriori, pe fiecare clasă de studiu şi pe fiecare disciplină de concurs.

Subiectele pentru proba de Limba și Literatura Română și Matematică, dar și baremele de corectare sunt disponibile în funcție de clasa de studiu și pot fi accesate pe site-ul oficial al concursului www.concursurilecomper.ro.

Vă vom prezenta subiectele împreună cu rezolvările corecte COMPER 2022 la Matematică, imediat după ce elevii vor susține examenul, atunci când subiectele vor fi afișate pe site-ul oficial al concursului.

Conform regulamentului COMPER 2022, concursul pentru clasele pregătitoare şi clasele I- VIII se va desfășura astfel:

Subiecte COMPER 2022. Pentru clasa pregătitoare

Concursul propune copiilor completarea unei fișe de activităţi integrate (inter- și transdisciplinare), cu 9 întrebări formulate în așa fel încât să corespundă din punct de vedere al curriculumului clasei pregătitoare, precum și nivelului de programă corespunzător fiecărui semestru până la data concursului.

La ora când începe concursul, mentorul va distribui fiecărui copil fișa de concurs completată cu numele copilului și, fără a depăși timpul de concurs indicat pe fișă, va citi întrebările pe rând, asigurându-se că acestea au fost înţelese, și va aștepta copiii să rezolve.

Este recomandabil ca toţi copiii să termine testul. Fișele de concurs sunt color, cu un design plăcut, ilustraţii semnificative și vizibile, cu indicaţii clare pentru răspuns, astfel încât ajutorul mentorului va fi minimal.

Subiecte COMPER 2022 pentru clasele 1, 2, 3, 4, 5, 6 şi 7

Subiectele de concurs pentru Etapa I şi Etapa a II-a vor conţine un număr de 18 întrebări formulate în așa fel încât să corespundă nivelului de programă corespunzător fiecărui semestru până la data concursului.

Continuţul acestor teste va fi structurat pe două niveluri de învăţare diferenţiată şi progresivă: STANDARD (16 întrebări) – cu grad de dificultate mediu, conform standardelor prevăzute de programele școlare şi EXCELENŢĂ (2 întrebări) – cu grad de dificultate specific olimpiadelor școlare, atât pentru secţiunea COMPER-MATEMATICĂ, cât şi pentru secţiunea COMPERLIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ.

Subiectul de concurs pentru: Etapa naţională va conține 18 întrebări și va fi structurat pe două niveluri de învăţare diferenţiată şi progresivă: STANDARD (16 întrebări) – cu grad de dificultate mediu, conform standardelor prevăzute de programele școlare şi EXCELENŢĂ (2 întrebări) – cu grad de dificultate specific olimpiadelor școlare, atât pentru secţiunea COMPER-MATEMATICĂ, cât şi pentru secţiunea COMPER-LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ.

Subiectele de concurs propriu-zise (câte unul pentru fiecare disciplină de concurs) vor fi postate pentru descărcare pe site-ul www.concursurilecomper.ro în seara dinaintea concursului, la ora 20.00, şi ele pot fi vizualizate şi descărcate numai de către mentor. Mentorul are obligaţia să facă cunoscut subiectul de concurs la ora fixată pentru concurs. Subiectele vor deveni publice (prinafişare pe site) numai după susţinerea etapei de concurs.

Citeste si: VIDEO| Reguli noi pentru clasa pregătitoare. Ce spun părinții și cadrele didactice


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
ELIMINARE-SOC in Casa Iubirii! A parasit competitia in lacrimi de tristete! ELIMINARE-SOC in Casa Iubirii! A parasit competitia in lacrimi de tristete!
kfetele.ro
Bogdan Mocanu, atacat cu macetele în club de mai mulți bărbați: „A fost tentativă de omor” Bogdan Mocanu, atacat cu macetele în club de mai mulți bărbați: „A fost tentativă de omor”
spotmedia.ro
De ce a recunoscut Coreea de Nord, după 2 ani și jumătate, primele cazuri de Covid-19 De ce a recunoscut Coreea de Nord, după 2 ani și jumătate, primele cazuri de Covid-19
spotmedia.ro
Război și muzică: Cum a folosit Ucraina Eurovisionul pentru a se face auzită în toată... Război și muzică: Cum a folosit Ucraina Eurovisionul pentru a se face auzită în toată lumea
b1.ro
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 15 – 21 mai. Vărsătorii sunt foarte munciți din... Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 15 – 21 mai. Vărsătorii sunt foarte munciți din toate punctele de vedere (VIDEO)
ziareonline.ro
Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei
infoactual.ro
Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea... Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea este mai importantă acum
evz.ro
Este obligatoriu pentru cei născuţi înainte de 1962! Ce trebuie să facă aceşti români Este obligatoriu pentru cei născuţi înainte de 1962! Ce trebuie să facă aceşti români
doctorulzilei.net
Pastilele de iodură de potasiu rămân blocate. Rafila aruncă vina pe medicii de familie Pastilele de iodură de potasiu rămân blocate. Rafila aruncă vina pe medicii de familie
romaniatv.ro
Ce cadou își face Dorian Popa de Ziua Copilului. Plătește un avans de 20 de mii de... Ce cadou își face Dorian Popa de Ziua Copilului. Plătește un avans de 20 de mii de euro, 10% din preţul total
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si