Subiecte Română simulare BAC 2021. Caracterizare unui personal din opera lui Ioan Slavici şi textul narativ

Subiecte Română simulare BAC 2021. Elevii au primit la examenul de simulare al Bacalaureatului un subiect din opera lui Ioan Slavici. Când se publica baremul?

Author: Andreea Stoica Monday 22 March 2021 , 13:17

Subiecte Română simulare BAC 2021
Subiecte Română simulare BAC 2021
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Subiecte Română simulare BAC 2021. Subiectul al III-lea la simularea examenului la Limba Română de la BAC 2021 a fost următorul:

- Pentru profilul uman: Caracterizare unui personal din opera lui Ioan Slavici şi textul narativ

Pentru profilul real: Particularităţile unui text narativ aparţinând lui Ioan Slavici

Subiecte Română simulare BAC 2021. Iată subiectele complete!

Subiecte Română simulare BAC 2021
Subiecte Română simulare BAC 2021[Sursa foto: Mediafax]

Subiecte Română simulare BAC 2021
Subiecte Română simulare BAC 2021[Sursa foto: Mediafax]

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021 Română pentru clasa a 11-a şi a 12-a. Barem de corectare- EDU.ro

Subiecte Română simulare BAC 2021
Subiecte Română simulare BAC 2021[Sursa foto: Mediafax]

Subiecte Română simulare BAC 2021
Subiecte Română simulare BAC 2021[Sursa foto: Mediafax]

Barem Română simulare BAC 2021

Baremul de corectare la Română simulare BAC 2021 se va publica pe EDU.ro în jurul orei 15:00.

Simularea examenului naţional de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a a început luni cu proba la Limba şi literatura română- proba E.a), care va fi urmată, marţi, de simularea probei obligatorii a profilului- proba E.c).

Citeste si: BAREM simulare BAC 2021 Română pentru clasa a 11-a şi a 12-a EDU.ro: Subiecte şi rezolvările corecte!

Subiecte Română simulare BAC 2021. Probele din cadrul simulării naționale a Bacalaureatului încep luni dimineața, la ora 9.00.

Accesul elevilor în școli este permis până la ora 8.30.

În 24 martie va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării- proba E.d), iar pe 25 martie, simularea probei la Limba şi literatura maternă- proba E.b).

Elevii din localităţile în carantină

Elevii înmatriculaţi în unităţile de învăţământ din localităţile în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a depăşit nivelul de 6/1.000 de locuitori vor putea susţine simulări ale examenelor naţionale, cu prezenţă fizică, după încetarea măsurilor de carantinare, conform unui calendar aprobat de inspectoratele şcolare, dar nu mai târziu de 15 mai 2021, a anunţat, vineri, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Citeste si: Simulare Bacalaureat 2021. Schimbare de ultimă oră anunțată de ministrul Educației

Subiecte Română simulare BAC 2021. "Având în vedere recentele evoluţii epidemiologice, pentru a asigura pregătirea nediscriminatorie în vederea susţinerii examenelor naţionale, determinante pentru viitorul tinerilor, Ministerul Educaţiei completează Ordinul 3449/2021 privind organizarea simulării evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi a simulării probelor scrise ale examenului naţional de bacalaureat, în anul şcolar 2020-2021. Astfel, elevii înmatriculaţi în unităţile de învăţământ din localităţile în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a depăşit nivelul de 6/1.000 de locuitori vor putea susţine simulări ale examenelor naţionale, cu prezenţă fizică, după încetarea măsurilor de carantinare, conform unui calendar aprobat de inspectoratele şcolare, dar nu mai târziu de 15 mai 2021. În această situaţie, subiectele vor fi elaborate la nivelul inspectoratelor şcolare", declara ministrul.

Citeste si: Subiecte EDU.ro Simulare 2021: Română profil uman şi Real pentru BAC 2021

Potrivit acestuia, pentru asigurarea protecţiei sanitare, unităţile de învăţământ vor putea decide, în funcţie de infrastructură, ca în zilele în care se organizează simulări ale examenelor naţionale activitatea celorlalte clase să se desfăşoare online, indiferent de scenariul de organizare şi desfăşurare a cursurilor valabil în zilele respective.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Primăria din Vâlcea, executată silit de lăutari! Au pus sechestrul pe tractor și pe... Primăria din Vâlcea, executată silit de lăutari! Au pus sechestrul pe tractor și pe microbuzele școlare
kfetele.ro
Ce să faci cu blugii care au intrat la apă după spălare: trucul ingenios cu care îi... Ce să faci cu blugii care au intrat la apă după spălare: trucul ingenios cu care îi lărgești la loc
spotmedia.ro
Cum a trecut Putin de la geaca de 12.000 de euro la un halat alb de 20 Cum a trecut Putin de la geaca de 12.000 de euro la un halat alb de 20
spotmedia.ro
Curiosul caz al unui pilot rus pensionat, trimis la moarte în Ucraina la 63 de ani Curiosul caz al unui pilot rus pensionat, trimis la moarte în Ucraina la 63 de ani
b1.ro
Pericol la 60 km de România! O rachetă de croazieră rusească, deasupra Cernăuţiului! Pericol la 60 km de România! O rachetă de croazieră rusească, deasupra Cernăuţiului!
ziareonline.ro
Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei
infoactual.ro
Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea... Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea este mai importantă acum
evz.ro
Răzbunarea lui Ceaușescu. Un proiect anunțat de Sorin Oprescu, din nou pe masă Răzbunarea lui Ceaușescu. Un proiect anunțat de Sorin Oprescu, din nou pe masă
doctorulzilei.net
Vor fi amendați românii care nu-și fac analize în mod regulat? Alexandru Rafila, anunț... Vor fi amendați românii care nu-și fac analize în mod regulat? Alexandru Rafila, anunț de ultimă oră: „e o chestiune de perspectivă…”
romaniatv.ro
Imagini bombă! Cu cine s-a cuplat Irina Tănase, fosta lui Dragnea. Partenerul ei de... Imagini bombă! Cu cine s-a cuplat Irina Tănase, fosta lui Dragnea. Partenerul ei de acum e blindat de bani (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si