Subiecte simulare Filosofie BAC 2023. Care sunt cerințele care ar putea pica astăzi?

Subiecte simulare Filosofie BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin proba la Filosofie. Candidații au la dispoziție trei ore pentru rezolvarea subiectelor.

Author: Madalina Grigore miercuri 29 martie 2023 , 11:09

Subiecte simulare Filosofie BAC 2023.

Subiecte simulare Filosofie BAC 2023. Care sunt cerințele care ar putea pica astăzi?

[Sursa foto: Pexels.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Subiecte simulare Filosofie BAC 2023. Simularea examenului național de Bacalaureat continuă cu proba scrisă la alegere pentru cei care au optat pentru Filosofie.

Elevii de la uman au avut de ales pentru proba de astăzi una dintre materiile:  Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie sau Sociologie.

Subiecte simulare Filosofie BAC 2023.

Subiecte simulare Filosofie BAC 2023. Care sunt cerințele care ar putea pica astăzi?

[Sursa foto: Pexels.com]

Subiecte simulare Filosofie BAC 2023. Ce ar putea pica?

Rezultatele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog, decât dacă elevul solicită acest lucru prin intermediul unei cereri scrise după afișarea rezultatelor.

Lucrările candidaților sunt analizate la nivelul fiecărei instituții de învățământ unde se desfășoară simulările. Vor avea loc apoi discuții cu elevii, părinții, cadrele didactice de la nivelul instituției în vederea luării unor măsuri pentru a îmbunătăți performanța elevilor și obținerea unei note cât mai mari la examenul din vară.

Prima probă a avut loc pe data de 27 martie 2023, când elevii claselor a-XII-a au susținut examenul la limba și literatura română.

Pe data de 28 martie 2023, aceștia au susținut proba specifică profilului real, unde au avut de rezolvat subiecte de Matematică, respectiv M1 sau M2, în funcție de profilul ales: matematică-informatică sau bio-chimie. Cei de la profil uman au susținut proba la Istorie. 

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre Willow Project. Cum va afecta mediul cel mai mare proiect de foraj petrolier și ce implicare are Joe Biden- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

Astăzi, 29 martie 2023, candidații susțin proba la alegere în funcție de profil!

Citește și: Subiecte simulare Chimie BAC 2023. Vezi ce subiecte au picat!

Știrilekanald.ro  va publica  subiectele și baremul   simulării la Filosofie 2023 imediat după terminarea probei scrise, vă prezentăm câteva modele de subiecte!

Modele și baremul de corectare pentru simularea la Economie a Examenului Național de Bacalaureat 2023, pot fi găsite pe  site-ul   Ministerului Educației subiecte.edu.ro, în jurul orei 15:00.

Rezultatele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog, decât dacă candidatul solicită acest lucru prin intermediul unei cereri scrise după afișarea rezultatelor.

Citeste si: „Îmi este foarte dor de tine!” Care au fost ultimele cuvinte ale lui Stephan Pelger înainte să se spânzure. Suferea foarte mult după pierderea unei persoane apropiate- kfetele.ro

Citeste si: Alina Radi, prietena Danei Roba, declarații tranșante despre starea make-up artistului: "Dacă voi nu aveți acele medicamente în spital, vreți să moară omul, că voi nu aveți medicamentele acelea"- radioimpuls.ro

Subiecte simulare Filosofie BAC 2023.

Subiecte simulare Filosofie BAC 2023. Care sunt cerințele care ar putea pica astăzi?

[Sursa foto: Pexels.com]

Calendar simulare Bacalaureat 2023

Ministerul Educației a publicat un ghid cu informații despre simulările examenelor naționale.

Elevii clasei a XII-a vor susține simulările pentru examenul de Bacalaureat 2023 în perioada 27- 30 martie. Pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, anul şcolar are o durată de 34 de săptămâni de cursuri şi se încheie în 2 iunie 2023.

 

  • 27 martie 2023: Proba E) a) – probă scrisă – Limba şi literatura română
  • 28 martie 2023: Proba E) c) – probă scrisă – proba obligatorie a profilului
  • 29 martie 2023: Proba E) d) – probă scrisă – proba la alegere a profilului şi specializării
  • 30 martie 2023: Proba E) b) – probă scrisă – Limba şi literatura maternă
  • 6 aprilie 2023: Comunicarea rezultatelor

Citește și: Subiecte simulare Economie BAC 2023. Baremul, publicat pe EDU.ro!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si