Subofițer SPP în vârstă de 38 de ani, împușcat în Libia! Bărbatul se afla acolo într-o misiune ONU

Stirile Kanal D, miercuri 12 decembrie 2018 , 14:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un subofiţer SPP în vârstă de 38 de ani aflat în misiune internaţională de protecţie sub egida Naţiunilor Unite în Libia a fost găsit împuşcat în camera sa din incinta bazei ONU.

"În această dimineaţă, un subofiţer SPP în vârstă de 38 de ani aflat în misiune internaţională de protecţie sub egida Naţiunilor Unite în Libia a fost găsit împuşcat în camera sa din incinta bazei ONU din Libia", nunţă SPP, care precizează că în prezent, autorităţile desfăşoară o anchetă pentru a elucida circumstanţele  în care s-a produs decesul.

Bărbatul era angajat în Serviciul de Protecţie şi Pază din anul 2004 şi se afla la a treia misiune internaţională ONU, după misiunile în Sudan şi Afganistan.

Conform SPP, el a parcurs toate etapele de pregătire şi de testare necesare îndeplinirii de misiuni internaţionale.

Subofiţerul SPP era căsătorit şi avea doi copii.

"Serviciul de Protecţie şi Pază este alături de familia colegului nostru şi se va ocupa, împreună cu autoritătile ONU, de formalităţile de repatriere", menţionează SPP. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR miercuri, 14 aprilie 2021: Leul crește puternic față de dolar! Care... Curs valutar BNR miercuri, 14 aprilie 2021: Leul crește puternic față de dolar! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si