Acordurile melodiei „Alin Alin”, care făcea furori la începutul anilor 2000, a transformat trupa Sweet Kiss într-una dintre cele mai iubite formații ale perioadei. Irina și Nicoleta, simpaticele soliste ajunse acum la maturitate, își doresc să fie în cea mai bună formă pentru public, așa că au apelat la ajutorul medicului ortoped, ca să corecteze micile afecțiuni ce le dau bătăi de cap.

Citește și: "Secrete de familie", serialul care captivează milioane de telespectatori, continuă să uimească prin mister și dramatism

„Durerea este după ce sunt încălțată cu tocurile la concert, tocurile alea cele mai înalte și uneori din cauza poziției în care stăm o mașină.”

Solistele trupei „Sweet Kiss” au apelat la un medic ortoped, pentru a fi în cea mai bună formă la concerte

În timp ce Irina poartă mereu tocuri foarte înalte, Nicoleta este într-o continuă activitate care presupune șofatul. De aici și durerile de genunchi sau de spate pe care le acuză cele două.

„Deci după ce am stat câteva ore în mașină, la coborâre simt un disconfort, nu foarte mare, pe moment și un pic picioarele amorțite, e normal. Dar acest disconfort e doar la la piciorul drept.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Reunirea trupei Sweet Kiss a fost îndelung așteptată de fani, astfel că cei trei membri au muncit din greu pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor. Recent, ei au lansat și o piesă nouă, „Nostalgia”, a cărei linie melodică îi transpune pe ascultători în perioada hiturilor de odinioară.

Nicoleta Anenini, artistă:   „Este o piesă feat Taik, Sweet Kiss feat Taik și conține versurile le-am făcut din mesajele primite de la fani, miile de mesaje, este o melodie dedicată fanilor.”

Efortul intens desfășurat de cei trei în ultimele luni este apreciat de fani, dar și-a pus amprenta pe starea lor de sănătate. Acum, Irina și Nicoleta trebuie să respecte cu strictețe sfaturile medicului ortoped dacă își doresc să fie într-o formă bună la evenimentele pe care urmează să le susțină.

Tarek Nazer, medic specialist ortoped: „Pregătirea musculară să o tonifiem prin exerciții, prin alimentație corectă și adecvată, automat ne ajută organismul să reziste mai mult la drumul îndelungate.”

Formația Sweet Kiss va susține, toamna aceasta, mai multe concerte în țară și se pregătește, în paralel, pentru spectacolele ce vor fi organizate de Revelion în Capitală.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si