Desi soarta nu prea i-a dat motive sa zambeasca, Razvan nu o asculta: povestea lui incepe in orfelinat, acolo unde cea care i-a dat viata l-a abandonat.

„El a fost diagnosticat cu o boala extrem de rara. Medicul ne-a spus ca e destul de tarziu la 2 ani, dupa 3 zile putea sa vina mama si ii punea ghips si se rezolva foarte usor, poate fara operatie”, povesteste Elena Stefanescu.

Nu s-a intamplat. Din primele zile de viata, baiatul care s-a nascut cu mainile si picioarele strambe avea sa invete ce inseamna supravietuirea.

Primii ani in centrul de plasament i-au lasat rani adanci in suflet: pentru ca nu putea sa mearga, Razvan a stat numai in pat. Pana intr-o zi, cand Dumnezeu a facut ca un inger sa-i deschida usa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Elena, o asistenta sociala, membra pe-atunci a unei fundatii l-a indragit din prima clipa. Atat de mult incat l-a adoptat si l-a ajutat sa treaca prin mai multe operatii. Piedici au fost multe cele mai grele puse chiar de apropiati.

"De ce nu iti iei unul sanatos? Sa te ajute la batranete?". Nu m-a interesat ca o sa traiasca 14 ani, ca o sa traiasca 15 ani.

Acum are 20”, povesteste femeia.

Cu o forta uluitoare, Razvan a ajuns omul de azi: un exemplu pentru toti tinerii. E student la Facultatea de Informatica si are toata viata inainte.

„Visul meu e sa conduc, sa am masina mea proprie, sa am o familie, sa muncesc si sa devin ceea ce Dumnezeu m-a pus sa fac. Un ambasador al persoanelor cu handicap”, povesteste Razvan Stefanescu.

Drumul spre normalitatea pe care si-o doreste nu e lung, ci doar costisitor: in vreme ce alti tineri de varsta lui viseaza la vacante scumpe si haine de firma, Razvan isi doreste pantofi. Din cauza bolii, picioarele lui sunt deformate si de aceea incaltamintea cedeaza rapid. Pentru toti cei care il pot ajuta, exista deschis un cont. Razvan va primi cu bucurie orice cadou.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si