S-au scurs mai bine de 24 de ore de cand intreaga suflare artistica a fost luata prin surprindere de vestea disparitiei Ilenei Ciuculete. Tuturor le este greu sa inteleaga cum a fost posibil asa ceva. 

In Biserica din Chitilia, acolo unde zace trupul artistei, a fost agitatie mare aseara. Cu lumanari aprinse si cu lacrimi in ochi, toata lumea a venit sa isi ia ramas bun de la cantareata.

„El este, intr-adevar, lipsit de maini si de picioare, fara zanica, cum ii spunea el. E f oarte trist, pentru ca erau tineri si pacat ca s-a stins asa devreme”, a declarat Elena Merisoreanu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De departe, cel mai afectat pare sa fie sotul Ilenei, Cornel Gales. Desi a umblat toata ziua pentru a face pregatirile, barbatul pare, cumva, absent din realitatea dureroasa pe care o traieste. Parca doar lacrimile care ii pica pe obraz arata ca mai exista inca urma de viata in el.

In familia artistei vor urma zile grele. Suferinta pe care a provocat-o plecarea prematura a cantaretei este o povara mult prea greu de dus pentru biata ei mama, care abia reuseste sa se mai tina pe picioare.

Femeia nu a reusit sa stea prea mult nici langa sicriul fetei sale.

Aseara, tarziu in noapte, la capataiul artistei s-a oficiat o slujba.

Trei saptamani. Atat a avut biata artista ragaz sa incerce sa lupte cu o boala nestiuta. Niste analize banale i-au aratat ca sufera de ciroza hepatica iar ficatul se afla aproape de colaps. A incercat din rasputeri sa se "ia in piept" cu boala, insa aceasta s-a dovedit a fi mai puternica.

Iar pe ultima suta de metri, un coleg de breasla, Benone Sinulescu,  pare sa fi avut, cumva, presentimente.

Ileana Ciuculete a plecat brusc dintre noi. Au ramas oamenii dragi ei, marcati pentru totdeauna. Biserica la care a fost depusa va fi loc de pelerinaj pentru urmatoarele doua zile, pana in momentul inmormantarii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si