Suferința secretă a Principesei Sofia, fiica rebelă a Regelui Mihai! Primele imagini după operație

Principesa Sofia, considerată fiica rebelă a Regelui Mihai, a fost până la moartea tatălui său, una dintre cele mai discrete moștenitoare.

C.L., vineri 08 februarie 2019 , 23:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

După moartea Regelui Mihai, Principesa Sofia a început să-și petreacă mai mult timp în România, acum având aici și câteva proiecte. Principesa Sofia a fost considerată fiica rebelă a Regelui Mihai, cea de-a patra fiică a Regelui este fotograf profesionist de artă și tăiește din vânzarea operelor sale, expuse în special pe un website profesional. De curând, Principesa Sofia a anunțat că are un proiect de artă fotografică în România, la mănăstirile din nordul Moldovei.

În această perioadă însă, Principesa Sofia se află în București, unde se recuperează după o intervenție chirugicală. Luna trecută, Principesa Sofia a fost operată la mână, ea suferind de sindrom de tunel carpian bilateral sever.

Sindromul de tunel carpian este o afecțiune cauzată de compresia nervului median la nivelul încheieturii mâinii sau a canalului carpian. Printre simptomele asociate afecțiunii se numără durere, o senzație de furnicături și amorțeală la nivelul palmelor și degetelor (mai ales pe timp de noapte) și slăbiciune musculară.

Citeste si: Prințul Nicolae a dezvăluit în premieră cum a fost îndepărtat din Casa Regală a României. A avut curajul să iasă public și să spună TOT ADEVĂRUL! "Totul s-a întâmplat în biroul Regelui Mihai!"

”În urma unei investigații de elecție EMG (electromiografie) la mâna dreaptă, s-a stabilit necesitatea intervenției chirurgicale, pe care Dr. Mihai Cristescu a efectuat-o minim invaziv. Evoluția post-operatorie stării de sănătate a pacientei a fost una pozitivă, urmată de o perioadă de recuperare de două săptămâni”, se arată într-un comunicat al spitalului privat unde a avut loc intervenția.

Principesa Sofia, primele imagini după intervenția la mână

De altfel, zilele trecute, Principesa Sofia a vizitat Muzeul de Istorie Naturala ”Antipa” din București, iar în pozele realizate acolo se observă problema de la mâna dreaptă, care este protejată cu o orteză (suport pentru încheietura mâinii). 

Citeste si: De ce nu a fost niciodată Prinţul Paul recunoscut ca rudă de Regele Mihai! Adevărul despre relaţia dintre cei doi

Principesa Sofia - de ce a fost considerată fiica rebelă a Regelui Mihai

Povestea de viață a Principesei Sofia este mai puțin știută. În 1998, Regele Mihai i-a retras titlul de Principesă pentru că se căsătorise, împotriva voinței tatălui său, cu un francez. Sofia avea atunci 31 de ani, iar cel cu care se măritase  Alain Biarneix, își inventase un titlu nobiliar și un supranume, Michel de Laufenburg. În 1999, Sofia a născut-o pe Elisabeta-Maria, dar căsnicia cu Alain Biarneix s-a destrămat în 2002.

Regele Mihai și-a iertat însă fiica rebelă așa că în 2007, când Casa Regală a adoptat noul statut, Principesa Sofia a fost inclusă pe pozitia a opta a liniei de succesiune la tronul României și a primit din nou titlul de principesă. Între timp, după ce Principesa Margareta a devenit șeful Casei Regale și Custodele Coroanei, și după eliminarea fostului Principe Nicolae de pe lista de succesiune, Principesa Sofia a ajuns pe locul 3.

Foto: Romania Regala

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si