"Sunt cel mai bun partener sexual pe care ai fi putut sa il ai!" Viata de cosmar a unei fete abuzate ani in sir de propriul tata

Dupa ani intregi in care si-a violat si abuzat sexual propria fiica, un barbat in varsta de 54 de ani a ajuns in spatele gratiilor.

A.S., marți 23 mai 2017 , 10:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cosmarul pentru Layla, o tanara din Marea Britanie, a inceput pe cand avea doar 7 ani. Tatal ei a intrat in camera fetitei si a abuzat-o sexual. "Acesta este micul nostru secret", i-a spus barbatul.

Abuzurile au continuat ani in sir si s-au transformat in ceva grotesc. Barbatul ajunsese sa i spuna propriei fiice ca nu mai poate intretine relatii intime cu nimeni in afara de ea.

Barbatul profita de fiecare ocazie cand ramane singur in casa cu fiica sa.Prescott ii dadea fetitei sa bea alcool apoi o abuza. "Esti fetita mea speciala, iar acesta este micul nostru secret", ii spunea el Laylei.

Dupa cativa ani, fata si-a facut curaj si i-a povestit mamei ce se intampla intre ea si tatal ei. Femeia nu avcrezut-o insa pe fiica ei si nu a vrut sa mai vorbeasca cu ea.

Barbatul a inceput sa isi ameninte fiica cu moartea, dar abuzurile au continuat. Intr-o zi, barbatul si-a violat fiica chiar langa camera in care era sotia lui. "Intretint relatii intime cu fiica mea", striga barbatul amuzat.

In cele din urma, sustinuta de niste rude, Layla si-a inregistrat tatal. Barbatul ii spunea, printre altele, ca "Cele mai bune experiente intime din viata mea au fost cele pe care le-am avut cu tine". Inregistrarea si marturia fetei au fost suficiente pentru ca politistii sa il aresteze pe barbatul de 54 de ani.
Judecatorii l-au condamnat pe acesta la 12 de ani de inchisoare. 

Sursa: au.news.yahoo.com

Te-ar putea interesa si