Sport? Fotbal american? Nu, in primul rand spectacol! Asta inseamna Super Bowl-ul, finala care atrage sute de milioane de telespectatori. Pink a fost artista aleasa pentru a intrerpreta imnul Statelor Unite la inceputul meciului de noaptea trecuta. Iar in timpul pauzei, Justin Timbarlake a ridicat in picioare toti spectatorii.

Un calup de 30 de secunde de publicitate a costat anul acesta 7,7 milioane de dolari, adica peste 250 de mii pentru fiecare secunda.

Anul trecut se estimeaza ca 150 de milioane de oameni au privit spectacolul din fata micilor ecrane. Si multi dintre ei au urmarit si pauza publicitara, un show la fel de important.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Anul acesta, Danny de Vito, Matt Damon si Morgan Freeman sunt cateva dintre celebritatile care au acceptat sa joace in spoturile comerciale pentru Super Bowl.

Cel mai scump bilet a costat 300 de mii de dolari. In acesti bani au intrat 8 locuri intr-o loja speciala plus mancare si bautura pe saturate.

Oricum, pretul biletelor a fost unul piperat. Cele mai ieftine, daca le putem spune asa, au pornit de la aproximatv 2.500

de dolari.

In total, 66 de mii de spectatori au vazut noaptea trecuta meciul pe viu.

Iar mare parte dintre ei s-au mutat in strada unde bucuria s-a transformat rapid in violente.

Echipa din Philadephia a castigat trofeul, pentru prima data in istoria clubului. Adversarii lor, New England Patriots, au parasit terenul cu capul plecat. Oricum, echipa lor a mai castigat titlul de 4 ori in trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si